Ексклюзиви
вівторок, 16 травня 2017 12:46

Світлана Лобода влаштувала екскурсію сонячним Талліном
35

Світлана Лобода
Фото: Арам Сахрадян
Світлана Лобода
Світлана Лобода
Світлана Лобода
Світлана Лобода

У естонську столицю Світлана Лобода привезла двічі платиновий альбом "H2LO".

У минулу п'ятницю в Талліні співачка Світлана Лобода влаштувала грандіозне шоу. У залі ходили розмови, що концерт Світлани Лободи - наймасштабніший концертний захід клубного формату, який пройшов в Талліні за останні три роки.

Після виступу LOBODA отримала оригінальний подарунок від шанувальника - естонського дизайнера Tim Bluz. Модельєр презентував співачці футболку з логотипом бренду - мальованим жіночим портретом, який дуже схожий на шарж із зображенням артистки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода представила сміливий відеоролик

На наступний день після виступу Лободі вдалося Таллін подивитися в якості туриста.

Гуляючи по Старому місту, співачка насолодилася красою столичної Площі Свободи і побувала в колишній лютеранській церкві Нігулісте, вона нині служить музеєм і концертним залом. Також LOBODA випробувала старовинний вид транспорту - рикшу на Ратушній площі.

"Потрапляючи в Старе місто, ти потрапляєш в справжню середньовічну казку, де вузькі вулички, бруківки, історичні будівлі з готичними шпилями і литі вуличні ліхтарі гармонійно поєднуються із сучасною культурою. Гарне місто зі своїм колоритом і гостинною атмосферою. У нас був гарячий концерт з неймовірною самовіддачею публіки. До скорої зустріч восени", - прокоментувала свою поїздку артистка.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода влаштувала екскурсію сонячним Талліном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути