пʼятниця, 02 березня 2018 17:50

Світлана Лобода не приїхала з Росії за українською нагородою Yuna
34

MELOVIN
Фото: надані прес-службою музичної премії "Юна"
MELOVIN
Марія Собко
Дмитро Шуров Pianoбой
Віталій Козловський

26 лютого, у столичному палаці мистецтв "Україна" відбулося вручення музичної премії YUNA 2018.

Під час церемонії нагородження назвали переможців у 11 категоріях.

- Мама, дивись, тьотя без носків і чобіт. Ще й притворяється, що їй не холодно, - дівчинка років 8 тицяє на високу брюнетку біля столичного палацу "Україна" 23 лютого. Жінка - у норкові шубі до колін, в чорних брюках, на босу ногу взула чорні лаковані туфлі на високих підборах. Забігає хутко до приміщення. На вулиці з 18 градусів морозу, вітряно. За дві години почнеться щорічне вручення музичної премії "Юна". Українські артисти отримають золотисту статуетку за досягнення в музиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівські активісти обіцяють зірвати концерт Ірини Білик

Автор: надані прес-службою музичної премії "Юна"
  Сергій Бабкін з дружиною
Сергій Бабкін з дружиною

18.18. До палацу "Україна" починають з'їжджатися гості. На другому поверсі під спалахи фотокамер дефілюють червоною доріжкою. У приміщенні прохолодно - біля 15 градусів тепла. Однак жінки роздягаються до вечірніх суконь на бретельках та з голими спинами. Глядачі роблять із зірками селфі.

- О, диви, я з Бабкіним сфоткалась. Диви, завтра в школі мої дєвочки вмруть із завісті, - дівчина-підліток показує матері на китайському смартфоні селфі із співаком Сергієм Бабкіним. Жінка посміхається і перепитує, хто такий Бабкін.

- Мам, ти шо? Той шо із "Голосу країни", - каже підвищеним тоном дівчина. - О, о, Меловін йде. Мам, сфоткай тіпа я на нього так дивлюсь.

Жінка хапає телефон, той ледве не випадає з рук. Співака 20-річного Меловіна перехоплюють журналісти. Цікавляться, де український представник "Євробачення" візьме гроші на поїздку до Лісабону для участі у фіналі конкурсу.

- Наш менеджмент над этим вопросом работает, - сухо відповідає.

- Ого, і не скажеш, що йому 20. Серйозний такий, - перешіптуються поміж собою журналісти.

19.11

- Ані Лорак буде? А Лобода? - питає огрядна блондинка у подруги на барі. Купує келих шампанського за 55 грн.

- Ти хочеш, щоб їх тут яйцями закидали? Канєшно, нє. Але якби і були, пів-залу би встали і плескали. Як плескали Ані Лорак півроку тому, - відповідає подруга - теж блондинка з короткою стрижкою.

Всідаються за єдиний вільний столик у кафетерії "України".

- А чого ми сюди прийшли? На Монатіка подивитись? Всі від нього тащаться, а мені він не нравиться. Чи хто там ще на сцені є? Навіть не знаю, як кого звати.

- Свєта, у нас куча зірок - Тіна Кароль, Таяна популярна стає. І всі українською начинають співать. Ми ж в Європу йдемо чи куди?

19.45

Автор: надані прес-службою музичної премії "Юна"
  Камалія Захур з чоловіком
Камалія Захур з чоловіком

Глядачів запрошують до зали. Коридором проходить співак Павло Зібров, 60 років. Вбраний в чорний костюм і сорочку лимонного кольору. Тримає за лікоть доньку 20-річну Діану. Вона прийшла зі своїм хлопцем, бізнесменом Андрієм Іщенком. Раніше чоловік зустрічався із моделлю та колишньою дружиною політика Нестора Шуфрича - Наталією Вороною. Мають спільну доньку. Пара проходить до зали.

Цікавлюся у Павла Зіброва, як почувається серед 20-річних співаків.

- Нормально, а що я такий старий хіба? - сміється, поправляє чорні фарбовані вуса. – Що таке шоу-бізнес? Це - талант, плюс в тебе вклали тисячі або мільйона, і ти стаєш суперпопулярний. Але чи втримаєшся 30 років на сцені, як скажімо, Іво Бобул? Чи збиратимеш зали? Хочу нашій популярній молоді побажати: дай Боже, щоб вони протримались 10-15 років. А якщо протримаються 30-ку – можна буде вже пам'ятник ставити.

У вас гонорар він більший, ніж у Монатіка?.

- Нє, звісно менше, - оглядається Зібров по сторонам. - Зараз час Монатіка і Олєга Вінніка. А через 20-30 років будуть інші монатіки і вініки. Я теж колись думав, що все життя буду на сцені і даватиму по 30-40 концертів на місяць. Як 20 років тому.

На звання кращої артистки претендує Лобода. Вона сьогодні приїде?

- Думаю, її менеджмент порадив їй тут не з'являтися. Лобода талановита, робить гарну і популярну музику, але на двох стільцях одною задницею не всидиш. Думаю, вона і сама прекрасно це знає. Я у Росії на гастролях був 2013-го року. Співав для нашої діаспори в Сибіру. Але наступного року зробив висновок, що мені там робити нічого.

Таїсія Повалій натомість працює в Росії.

- Ноу коментс. Повалій моя подружка. Тих, кого люблю, обсуждати не буду.

20.34

- Папа, папа, когда будет Монатик? – хлопчик років 6-ти підскакує у залі на стільці і сіпає за рукав батька.

- Сына, сейчас, сейчас. Уже объявляют.

Співак Монатік бере три статуетки у різних номінаціях. За кілька хвилин оголошують звання кращої артистки. Нею стає Тіна Кароль. На подію не прийшла. Нагороду забирає її представник. Пояснює, Тіна на зйомках шоу "Голос країни", де є музичним тренером.

Автор: надані прес-службою музичної премії "Юна"
  Монатік
Монатік

- Странно, Тина на съемке, а Бабкин и Потап (інші тренери "Голосу країни". - "Країна") здесь, - перешіптування на задньому ряду. – Проигнорировала наверное на премию.

В номінації "кращий альбом" перемагає Світлана Лобода. Артистка гастролює в Росії.

- Чому не прийшла Лобода – зрозуміло. У неї більше справ там, північніше. І це правильне рішення, - говорить після концерту продюсер "Юни" Денис Путинцев, 39 років. - Навіщо провокувати? Хоча, я вам чесно кажу, у залі були оплески і Лободі, і групі "Гриби". А ті теж гастролюють у Росії.

Автор: надані прес-службою музичної премії "Юна"
  Марія Собко
Марія Собко

Музична премія Yuna існує з 2011 року. Абревіатура розшифровується як Yearly Ukrainian National Awards. Торік найбільше нагород зібрала Джамала. Отримала три статуетки в номінаціях "Найкращий соло-артист", "Найкращий дует" з етно-гуртом "ДахаБраха" "Заманили". "Найкращою піснею" стала композиція "1944", з якою співачка перемогла на Євробаченні-2016 у Стокгольмі.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода не приїхала з Росії за українською нагородою Yuna». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути