пʼятниця, 12 липня 2019 16:13

"Світить" 4 роки в'язниці: екс-дівчина Кличка постраждала через домашнє насилля

"Світить" 4 роки в'язниці: екс-дівчина Кличка постраждала через домашнє насилля
Бойфренд Хайден Паннетьєрі Раян Гікерсон може сісти до в'язниці за домашнє насилля. Фото: instagram.com/haydenspanettiere

Суддя Верховного суду Лос-Анджелеса 10 липня, у середу, прийняв новий позов від актриси 29-річної Хайден Паннетьєрі, яку побив її бойфренд 30-річний Браян Гікерсон.

23 травня суд заборонив Гікерсону наближатися до екс-дівчини Кличка-молодшого ближче за 100 м після того, як він був заарештований за звинувачення у домашньому насильстві, повідомило видання Radar Online.

2 травня пара поверталася з вечірки додому, вони були дуже п'яні. Молоді люди посварилися, і Гікерсон підняв руку на Паннетьєрі. Сусіди, почувши гамір, викликали поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 90 тис. українок стали жертвами домашнього насилля

Офіцер поліції Лос-Анджелеса Ембер Фіндлі прибула разом із колегою на виклик 2 травня. 10 липня у суді поліцейська свідчила проти Гікерсона.

"Спочатку Браян Гікерсон стверджував, що в будинку він один, просто гучно грав телевізор. Але потім ми почули жіночий голос із іншої кімнати. Це була Хайден Паннетьєрі. Він вдарив її по обличчю, після чого у неї запаморочилося в голові. У неї були синці на руках, обличчі та шиї", - розповіла офіцер поліції Фіндлі.

Паннетьєрі розповіла поліцейським, що він тричі вдарив її в обличчя. Після 3-го разу із носа пішла кров, дівчині довелося пручатися.

Адвокати Гікерсона наполягали на пом'якшенні строку, але суддя зауважив, що поведінка Браяна є домашнім насильством.

Чоловікові грозить позбавлення волі на 4 роки. За 2 тижні відбудеться повторне слухання та винесення остаточного вироку.

11 січня набули чинності зміни до Кримінального кодексу, що посилюють відповідальність за домашнє та сексуальне насильство.

Зараз ви читаєте новину «"Світить" 4 роки в'язниці: екс-дівчина Кличка постраждала через домашнє насилля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути