вівторок, 01 листопада 2016 15:44

Світлана Лобода відіграла кращий концерт в рамках туру "К черту любовь"
14

Світлана Лобода, незважаючи на провокації і спроби зірвати її виступ в Сумах, вийшла на сцену театру імені Щепкіна і відіграла кращий концерт в рамках туру "До біса кохання".

Нагадаємо, що 31 жовтня в місцеву частину МНС надійшов дзвінок від невідомого, який повідомив, що замінував концертний зал за кілька хвилин до старту нового шоу LOBODA в Сумах, коли більшість глядачів вже зайняли свої місця.

Всі, хто знаходилися в будівлі театру люди були екстрено евакуйовані. Детальна перевірка приміщень зайняла близько півтори години. На вулиці йшов мокрий сніг, проте шанувальники артистки не розходилися, а висловлювали в соцмережах підтримку улюбленій виконавиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий намагався зірвати концерт Світлани Лободи хибним замінуванням

При цьому менеджмент артистки відреагував моментально і повідомив, що концерт в Сумах відбудеться в будь-якому випадку. LOBODA своє слово дотримала, і вийшла на сцену нехай і з затримкою в 2 години. Співачка подякувала шанувальникам за стійкість і витримку.

"Ви мерзли і стояли за мене до останнього, - звернулася до публіки співачка. - Низький вам уклін! Це найкращий концерт в турі, я вас обожнюю".

При цьому переповнений зал вітав артистку стоячи. На свої місця цього вечора більше ніхто не опустився - глядачі співали і танцювали разом з улюбленою співачкою до кінця.

Сама Світлана концерт в Сумах назвала найкращим в своєму турі і зазначила, що такого енергетичного обміну з публікою не отримувала навіть, збираючи стадіони.

Відзначимо, що раніше ЗМІ повідомляли про те, що в Сумах орудує телефонний хуліган, який повідомляє про "мінування" важливих міських об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода відіграла кращий концерт в рамках туру "К черту любовь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути