вівторок, 27 грудня 2011 11:25

Весілля Лілії Ребрик показали в прямому ефірі

Лілія Ребрик 23 грудня вийшла заміж за хореографа Андрія Дикого, з яким познайомилася на проекті "Танці з зірками", пише DELFI Showbiz.

Про роман з Андрієм Лілія раніше не говорила, а на всі питання про особисте життя лише відповідала, що щаслива. Але тепер про кохання ведучої і хореографа знає вся країна - їхнє весілля показали в прямому ефірі фіналу шоу "Танцюють всі!-4".

"Незважаючи на те, що я веду програму "Неймовірні історії кохання", своє особисте життя я намагаюся не виносити на показ, - розповіла Лілія Ребрик. - Наш розпис - це не спонтанне рішення. Андрій зробив мені пропозицію ще влітку. Заяву до рагсу ми подали 7 листопада, чесно чекали своєї черги, вийшло, що дата розпису збіглася з датою гала-концерту "Танцюють всі!-4", тому і призначили її так рано, на 9 ранку".

"Ми спочатку не планували робити весілля, хотіли просто розписатися, але коли зайшли в рагс, здивувалися кількості присутніх гостей і камері. Виявилось, що це мої подружки зробили нам з Андрієм сюрприз, саме вони продумали ритуали з рушником, шампанським і голубами. Звичайно, нам було приємно, - розповідає Лілія. - Ми не приховуємо наші стосунки з Андрієм, але в той же час не хочемо їх виставляти на загальний огляд".

Після їхнього весілля в пресі відразу ж з'явилися чутки про те, Лілія Ребрик, можливо, вагітна, саме тому пара вирішила розписатися. Але сама ведуча цю інформацію не коментує.

Зараз ви читаєте новину «Весілля Лілії Ребрик показали в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути