вівторок, 01 січня 2013 15:45

Весілля Наталі Розинської та Санти Дімопулос стали найбільш обговорюваними
11

Наталка Розинська та Микола Мельниченко
Фото: Фото: delfi.ua
Санта Дімопулос та Володимир Самсоненко
Настя Приходько та Нурік Кухілава
Маша Гойа та Юрій Фальоса
Слава з "НеАнгелів" з чоловіком Євгеном

Жоден рік не обходиться без романтичних подій в середовищі українських селебрітіз. Отож Gazeta.ua нагадує Вам наші любі читачі про найбільш гучні весілля цього року.

Чесне право називатись найрезонанснішим весіллям заслужило одруження Наталії Розинської та Миколи Мельниченка. 8 грудня екс-майор державної охорони і телеведуча розписались у столичному Лівобережному РАЦСі. Весілля тримали в секреті. Мельниченко і Розинська познайомилися у Володимирському соборі 3,5 роки тому на Великдень.

Не менш обговорюваним у пресі було весілля тоді ще солістки "ВІА Гри" Санти Дімопулос та Володимира Самсоненка. Урочиста церемонія відбулась 18-го вересня у італійському замку Одескалькі-Орсіні. Після весілля Санта залишила "ВІА Гру".

Цього року нарешті вийшла заміж за батька своєї доньки Анастасія Приходько. Щоправда офіційного розпису з грузинським бізнесменом Нуріком Кухілавою у співачки не було. Закохані повінчались в Анталії, куди привезли свого священика.

Вдруге офіційним чоловіком цього року став Юрій Фальоса. Продюсер одружився зі своєю підопічною Машею Гойєю. Таємне весілля відгуляли в Іспанії. Запросили лише рідних і найближчих друзів. Зокрема сестру Костянтина та Валерія Меладзе. Батьків нареченої не було.

Якось непомітно пройшли весілля Слави з групи "НеАнгели" з київським бізнесменом Євгеном, телеведучого Ігоря Посипайка з киянкою Анною Король та дизайнера Андре Тана з директором маркетингової школи "Бі Фест" Аліною Харченко.

Найнеочікуванішим по праву можна назвати весілля акторки та телеведучої Руслани Писанки з невідомим бізнесменом. Зараз молодята насолоджуються один одним у медовому місяці.

Цього року два політики зв'язали себе узами шлюбу. Тоді ще діючий мер Києва Леонід Черновецький одружився зі своєю коханкою Оленою Савчук 30-го січня. А 28-го грудня минулого року Черновецький розлучився зі своєю дружиною, Аліною Айвазовою.

За день до парламентських виборів 27 листопада "регіонал" Валерій Коновалюк взяв за дружину телеведучу Валерію Ушакову. Церемонія відбулася в столичному ресторані "Лео Клаб" неподалік Європейської площі. Святкували у трьох залах. На весілля прийшли сотня гостей. Меню замовляли по 1,2 тис. грн на людину.

Певно найбільш загадковим весіллям було одруження Єви Бушміної та українського бізнесмена Дмитра Ланового, сина колишнього міністра економіки України Володимира Ланового. Ще на початку вересня преса писала про весілля, і навіть надала фотодокази. Однак уже в кінці листопада сама співачка заявила, що заміж не виходила, а фото назвала підробкою.

Зараз ви читаєте новину «Весілля Наталі Розинської та Санти Дімопулос стали найбільш обговорюваними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути