середа, 20 квітня 2011 17:20

Сумська зібрала подружок поміряти жіночий мозок
13

Фото: Фото: Тарас Подолян

У вівторок, 19 квітня, актриса Ольга Сумська влаштувала дівич-вечір у столичному ресторані "Шляпа". Запросила туди модель Інну Цимбалюк, дружину актора Остапа Ступки Ірину, екс-модель Владу Прокаєву, співачку Тетяну Піскарьову, телеведучу Анжеліку Рудницьку, акторку Римму Зюбіну та свою доньку Антоніну Паперну.

Дівич-вечір Ольга присвятила презентації та першому засіданню жіночого клубу "Легко бути жінкою". Назву запозичила у програми "Легко бути жінкою", яку веде на Першому національному разом з Інною Цимбалюк, Тетяною Гончаровою і Талою Калатай.

Гостей поїли шампанським та мінеральною водою. Пригощали фруктами та трюфельними тістечками.

На засідання клубу запросили одного чоловіка — нейрохірурга. На прохання Сумської він розповів про структуру людського мозку та про відмінності жіночого і чоловічого світоглядів з точки зору науки. Коли лікар сказав, що жіночий мозок на 100 грам легший за чоловічий, жінки обурюються.

"Почекайте, - заспокоює їх нейрохірург. - Насправді, якщо співставити масу тіла і масу мозку у чоловіка і жінки, то виходить, що у жінки мозку більше".

Сумська складає разом долоні, вдає, що міряє мозок, втішається, аплодує лікарю разом з рештою учасниць.

"Ідея такого клубу виникла, коли ми усвідомили, що відкрили для себе багато цікавих тем і широке коло інтересів, якими нам хотілося б поділитися з іншими жінками. Ми точно знаємо, що жінкою бути легко і наше завдання - донести цю думку, розкрити її і довести, що це дійсно так", - зауважила Гончарова.

На закінчення вечора усіх запросили поспівати у караоке.

Зараз ви читаєте новину «Сумська зібрала подружок поміряти жіночий мозок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути