Ексклюзиви
середа, 18 травня 2022 10:41

Судова тяганина Джонні Деппа: ексдружину актора знову зловили на брехні

Скандал навколо голлівудського експодружжя, акторів Джонні Деппа та Ембер Герд продовжує набирати оберти. Пара розлучилася ще 2016 року, однак зараз чоловік судиться з колишньою через наклеп.

Судовий процес між експарою, де Герд виступає відповідачем у позові на $50 млн, відбувається у відкритому режимі. Його транслюють на декількох платформах, тому кожне засідання стає новим шоу. Цього разу Герд знову зловили на брехні, повідомляє Daily Mail.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Скандал навколо голлівудського експодружжя, акторів Джонні Деппа та Ембер Герд продовжує набирати оберти
Скандал навколо голлівудського експодружжя, акторів Джонні Деппа та Ембер Герд продовжує набирати оберти

Вона не пожертвувала гроші, отримані після розлучення з Деппом, як обіцяла ще 2016-го. Акторка збрехала під присягою Високому суду Лондона, коли сказала, що віддала $3,5 млн після розлучення на благодійність. Тому їй загрожує нове розслідування у Великій Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харчишин розійшовся з дружиною: "Перестали фізично бути подружжям"

Зірка "Аквамену" обіцяла, що розділить половину врегулювання у розмірі $7 млн між Дитячою лікарнею Лос-Анджелеса та Американським союзом громадянських свобод (ACLU). Однак зізналася, що насправді нікому нічого не пожертвувала.

"Лжесвідчення є найбільшою загрозою і зачіпає суть нашої системи правосуддя, тому поліцію можна запросити для розслідування, аби показати, що будь-який представник громадськості, який бреше в суді, може бути притягнутий до відповідальності за дачу неправдивих показань", – заявив у коментарі журналістам партнер юридичної фірми Hodge, Jones and Allen Шон Колфілд.

Тепер Герд стверджує, що вона ще має зробити повну пожертву, тому що Депп подав на неї до суду на $50 млн у березні 2019 року.

Адвокат Деппа Камілла Васкес наголосила, що акторка мала гроші за кілька місяців до судового процесу. Однак не пожертвувала їх, як обіцяла.

Джонні Депп та Ембер Герд одружилися 2015 року. Шлюб тривав 15 місяців, ініціаторкою розлучення стала Ембер. Подробицями особистого життя вона поділилася з британським таблоїдом The Sun. Публікація газети, де стверджувалося, що Депп бив дружину, стала приводом для позову.

Зараз ви читаєте новину «Судова тяганина Джонні Деппа: ексдружину актора знову зловили на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути