Ексклюзиви
понеділок, 17 серпня 2015 19:11

Струнка Наталя Могилевська з гамбургером у руці заспівала про схуднення на весіллі
5

Фото: Тетяна САРАХАН

Українська співачка Наталія Могилевська приголомшила своєю фігурою на великому весіллі від "Русского радио-Україна". Гуляння пройшли на Співочому полі, що у Печерському ландшафтному парку Києва.

Під час виступу енергійна співачка виконала свій останній хіт "Худеть". Перед початком виступу глядачів заінтригували повнотілі дівчата. Коли на сцену вийшла наталія Могилевська з величезним гамбургером на долоні, аудиторія просто вибухнула оплесками.

"Ого, як Наталка схудла. Памятаю, буквально кілька місяців говорили про неї, що вона дуже поправилася. Потім почула, що скинула вагу. Результат класний" — кричить до подруги Ірина Тальнюк. Через гучну музику підвищує голос.

Нещодавно співачка дійсно схудла більш, як на вісім кілограм. Своїми стрункими ніжками похвалилася за день до свого ювілею. Знімки артистка регулярно викладає в Інстаграм і щоразу дивує своєю фігурою.

Нагадаємо, завжди харизматична Наталія Могилевська закликала дівчат полюбити себе і стати красивими. Сама теж почала займатися спортом. Ходить на фітнес-тренування до спорт-залу.

"Наташа, неймовірний результат! От що значить, коли людина іде до своєї цілі і добивається її. А там і скоро "кубики" побачимо на животику — пише шанувальниця Тетяна.

Зараз ви читаєте новину «Струнка Наталя Могилевська з гамбургером у руці заспівала про схуднення на весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути