Ексклюзиви
неділя, 26 травня 2019 01:35

Стриптиз і непристойні жести: найгучніші скандали і курйози в історії Каннського фестивалю
21

Щороку, в травні сотні зірок кіно і шоу-бізнесу приїжджають на Лазурний берег, щоб узяти участь в Каннському міжнародному кінофестивалі. А тисячі глядачів і журналістів уважно стежать за тим, що відбувається, очікуючи побачити щось сенсаційне. За всю історію фестивалю, тут відбувалося безліч курйозів і незвичайних пригод - незапланований стриптиз на червоній доріжці, непристойні жести зі сцени, тигри, які намагалися закусити гостями.

Бріжіт Бардо першою в світі вийшла на пляж в бікіні.  Популярністю роздільного купальника жінки зобов'язані саме Бріжіт Бардо. У 1953 році їй першій вистачило сміливості вийти на пляж в бікіні.  Їй було всього 18, і вона, напевно, не думала, що цей момент увійде в історію Каннського фестивалю і в історію жіночого купального костюма.  Однак факт залишається фактом: завдяки французькій актрисі носити купальник-бікіні стало і пристойно, і модно.
Американський актор Кірк Дуглас і французька актриса Бріжіт Бардо (в центрі) на пляжі під час Каннського фестивалю в 1953-му році.
Напівоголену Симону Сільву вигнали з фестивалю.  У 1954 році молода актриса Симона Сільва вперше з'явилася на Каннському фестивалі і навіть отримала титул «Міс фестиваль". Щоб привернути до себе ще більше уваги вона, позуючи на березі острова Сент-Маргеріт разом з актором Робертом Мітчемом, зняла верх своєї і без того  прозорої сукні. Фотографи так швидко побігли до актриси, щоб зробити унікальні кадри, що один з них зламав ногу, а інший руку. Наступного дня організатори попросили Симону покинути фестиваль. Втім, про свій вчинок Сільва не шкодувала. «Поки секс забезпечує успіх у прокаті, а я зберігаю хорошу фігуру, я хочу бути найсексуальнішою штучкою в світі », - заявила актриса після інциденту.
Вечірка з тиграми.  У 1957-му році в конкурсній програмі фестивалю було заявлено перший в історії кінематографу блокбастер Френка Корачі «Навколо світу за 80 днів».  З цього приводу продюсер картини Майкл Тодд запросив зірок і журналістів на вечірку, де були живі тигри.  Ні гості, ні тигри такого не очікували: звірі, злякавшись яскравого світла софітів почали нападати на гостей, які в паніці розбіглися, перетворивши вечірку в наймасштабнішу тисняву за всю історію фестивалю.  На щастя, обійшлося без постраждалих.  На знімку: Майкл Тодд з дружиною, Елізабет Тейлор, в Каннах, 1957 (незадовго до вечірки з тиграми).
Фотографи проти Ізабель Аджані.  У 1983-му році конфуз трапився з актрисою Ізабель Аджані, яка привезла до Канн фільм «Убивче літо».  Аджані на той момент була на піку популярності, і оголосила, що не буде позувати перед фотографами безкоштовно і уклала з кількома з них ексклюзивні права на зйомку.  Для всіх інших Ізабель припасла сумочку, за допомогою якої прикривала своє обличчя.  Але журналісти розцінили вчинок зірки як вищу ступінь неповаги до них і оголосили Аджані справжній бойкот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані сісти, ані поїсти: зірки в "голих" сукнях

Зараз ви читаєте новину «Стриптиз і непристойні жести: найгучніші скандали і курйози в історії Каннського фестивалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути