Ексклюзиви
неділя, 19 травня 2019 01:35

Ані сісти, ані поїсти: зірки в "голих" сукнях
39

Деякі зірки, щоб привернути до себе увагу, вдаються до вельми радикальних кроків. Наприклад, вибирають сукні, в яких виглядають практично голими. І якщо ще кілька десятків років такими нарядами можна було шокувати, то зараз без прозорих суконь не обходиться жодна церемонія.

Таке відверте вбрання - вельми тонка матерія в усіх сенсах цієї фрази: один невірний крок - і зі списку "найкращий наряд" хазяйка сукні плавно переїжджає в лист" найгірший ". Той самий випадок, коли краса вимагає не тільки жертв, але й певної сміливості.

Ліз Херлі на прем'єрі фільму «4 весілля і одні похорони», 1994. Це сьогодні Ліз Херлі - поважна леді, яка не пропускає жодного заходу, на якому можна засвітитися поруч з особами королівської крові.  А в далеких 90-х слово «дрес-код» існувало для кого завгодно, але тільки не для неї.  У 1994 році Ліз здивувала всіх, прибувши на прем'єру фільму «Чотири весілля і одні похорони» в плаття Versace, яке буквально трималося на одних шпильках (і сяк-так - на пишних грудей актриси).
Сукня стала справжньою класикою жанру.  Якщо модні журналісти хочуть особливо відзначити чийсь екстравагантний «голий» наряд, вони порівнюють його з цим чорним шедевром Ліз Херлі за шкалою «дотягнула - переплюнула».
Роуз МакГоуен, MTV Video Music Awards, 1998. Актриса наробила чимало галасу, з'явившись на червоній доріжці MTV VMA в прозорій сукні.  На той момент актриса зустрічалася з Мерліном Менсоном, тому відчайдушну витівку багато хто пояснював його згубним впливом.  Сама Роуз тепер стверджує, що її намірів ніхто не зрозумів: вона вибрала це плаття не для того, щоб показати себе, а в якості мовчазного протесту проти голлівудської системи в цілому і Вайнштейна зокрема (актриса була однією з перших, хто розповів про домагання з  боку продюсера Харві Вайнштейна).
"Це був мій перший публічний вихід після пережитого насильства. Для мене це плаття було чимось на зразок питання:" Ну що, ви цього хочете? ". Ніколи до цього і ніколи після я нічого подібного не одягала. Це було політичним ствердженням. Звісно, в той час не було ні Twitter, ні Instagram, ніякої можливості говорити за себе, - підкреслила актриса.
Дженніфер Лопез, 42nd Annual Grammy Awards, 2000. Здається, ні до, ні після Джей Ло не вдалося вразити публіку більш, ніж вона зробила це в 2000-му році на щорічній церемонії вручення Grammy.  Усі вже забули, що там і кому вручили, і чи була сама Джей Ло серед номінанток.  Але це зелене напівпрозоре плаття, яке тримається завдяки одній єдиній масивній брошці, яка закріплена нижче пупка, всі пам'ятають досі.  Особливо те, як краї сукні норовили розгорнутись щоразу, коли зірка починала рухатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки з дефектами зовнішності, яких вони не приховують

Зараз ви читаєте новину «Ані сісти, ані поїсти: зірки в "голих" сукнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути