Ексклюзиви
четвер, 16 вересня 2021 18:11

Пристрасть до пластики й поховання в Україні: маловідомі факти про іменниника Міккі Рурка
5

Американський актор Міккі Рурк 16 вересня святкує 69-річчя.

Gazeta.ua пропонує прочитати найцікавіші факти з життя знаменитості.

1. Народився в містечку біля Нью-Йорка. Вважає, що в нього не було дитинства, бо все життя доводилося працювати. Через бідне дитинство всіма силами намагався прославитися. Після успіху Рурк пустився берега - багато років уживав наркотики й алкоголь.

2. Справжнє ім'я актора - Філіп Андре Рурк-молодший. Батько був фанатом бейсболіста Міккі Ментлу і з ранніх років називав сина Міккі. В результаті Рурк звикся з цим ім'ям і взяв його як сценічний псевдонім. З ним і став актором.

3. У молодості Рурк товаришував із ватажком італійського мафіозного клану Ґамбіно Джоном Ґотті. Сам Міккі раніше продавав наркотики. Одного разу навіть потрапив у перестрілку. Після цього вирішив покінчити з кримінальними справами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краса не вічна: шість зірок, які з віком змінилися до невпізнаваності

4. Рурк дебютував у кіно 1979 року, почавши з незначної ролі у фільмі Стівена Спілберга "1941". Його першими серйозними кінороботами стали ролі в картинах "Жар тіла" 1981 року й "Бійцівська рибка" 1983-го.

5. Актор відмовився від низки цікавих ролей, про що пошкодував згодом. Рурк міг знятися в "Мовчанні ягнят" і "Кримінальному чтиві". Тарантіно запрошував його на роль боксера Бутча, зрештою зіграну Брюсом Віллісом. З чуток, Люк Бессон розглядав Міккі як основного кандидата на роль Жака в кінострічці "Блакитна безодня", але не зміг домовитися з актором.

Міккі Рурку 16 вересня виповнилося 69 років.
Фото: @mickey_rourke_
Рурк любить собак маленьких порід. Майже кожне особисте фото актора в Instagram із собакою на руках.
Рурк заявляв раніше, що розуміє собак краще, ніж людей.
Фото до\після пластики.
Фото до\після пластики.

6. Актор переніс безліч пластичних операцій. Більшість були невдалими. На операції він зважився через те, що його зовнішність постраждала від боксу, яким раніше Рурк займався професійно. Першу операцію йому зробили ще 2008 року. Вона виявилася невдалою. Актор звернувся ще до одного хірурга, щоб виправити попередню пластику. Останню пластичну операцію акторові зробили 2015-го, але й вона не мала повноцінного результату.

7. Зовнішність Міккі постійно змінювалася на гірше, а повернути колишнє обличчя акторові так і не вдалося. Рурк неодноразово говорив, що втрата колишніх зовнішніх даних засмучує і пригнічує його. Через це йому важко дивитися на себе в старих фільмах.

8. Рурк двічі був одружений. Жінки не могли ужитися з ним. Зараз артист вільний. Актор почав цікавитися росіянками й українками. У різні роки він зустрічався із танцівницею з Москви Іриною Коряковцевою, з якою познайомився під час візиту до російської столиці, з моделями Олександрою Волковою та Анастасією Макаренко, а також залицявся до Олени Кулецької, колишній нареченій Діми Білана. Але з цього нічого не вийшло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудську зірку поховають в українському селі

9. Рурк заявив про бажання після смерті знайти вічний спокій на території Західної України. Рурк повідомив, що хоче після смерті бути похованим в селі Загірці Хмельницької області. За словами актора, тут живе сім'я його помічника Дмитра Корнійчука, який став йому справжнім другом і часто розповідає про своїх рідних.

10. Актор шалено любить собак маленьких порід. Він вигадує улюбленцям цікаві прізвиська - Шоколадка, Божевільна Красуня, Рубінова Красуня, Щелепи. Рурк часто говорив, що собак йому зрозуміти легше, ніж людей.

У мережі з'явилося відео спільного тренування українського чемпіона за версією WBC у першій напівсередній вазі Віктора Постола зі знаменитим голлівудським актором Міккі Рурком.

Зараз ви читаєте новину «Пристрасть до пластики й поховання в Україні: маловідомі факти про іменниника Міккі Рурка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути