Ексклюзиви
субота, 08 серпня 2020 23:45

Стосунки освіжились після перерви: Кеті Перрі чекає на первістка

Стосунки освіжились після перерви: Кеті Перрі чекає на первістка
Кеті Перрі чекає на первістка від нареченого Орландо Блума. ФОТО: Facebook

Американська співачка 35-річна Кеті Перрі чекає на первістка від нареченого 43-річного Орландо Блума, хоча раніше пара неодноразово розривала стосунки.

В інтерв'ю виданню People Перрі розповіла, чому вони розійшлись з Блумом у 2017 році. За словами американської зірки, 3 роки тому вони з бойфрендом вирішили розійтись через напругу. Це допомогло їм розібратись зі своїми внутрішніми проблемами.

Орландо також зізнавався не в одному інтерв'ю, що їхні стосунки з Кеті починалися легко. Але незабаром вони відчули, що їм необхідно зробити паузу.

Кеті підтримує думку свого обранця і вважає, що цей розрив зробив їхні стосунки міцнішими. "Насправді мова йде про індивідуальну подорож, яка робить все краще. Ми обоє мали вирушити в цю подорож окремо ", – пояснила знаменитість.

Перрі переконана, що Блум допоміг їй побачити усі речі, що заважали їй рухатися уперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіану Рівз знову постане в ролі кілера

Кеті Перрі та Орландо Блум почали стосунки у 2016 році. Проте наступного року вони розійшлися. Після паузи, в День святого Валентина 2019 року, Орландо зробив пропозицію руки і серця своїй коханій. Блум і Перрі планували влаштувати весілля в Японії, але через коронавірус його довелось відкласти.

Зараз ви читаєте новину «Стосунки освіжились після перерви: Кеті Перрі чекає на первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути