четвер, 03 жовтня 2013 14:23

Стівен Сігал приїхав до Росії подивитися, як збирають автомат Калашникова

Автор: фото:dni.ru
 

Актор і продюсер Стівен Сігал побував в Іжевську і в концерні "Калашников".

У будівлі заводоуправління гість ознайомився із зразками стрілецької зброї, що випускається на підприємстві. Сігал зацікавився снайперськими гвинтівками іжевського виробництва і цивільною зброєю, оглянувши "Сайгу -12", - розповіла прес- секретар концерну Олена Філатова.

"Сігал є давнім шанувальником російської зброї і з величезною повагою ставиться до Михайла Тимофійовича Калашникова і його конструкторським розробкам" . - Продовжила прес -секретар.

Через те, що лікарі не дозволили Калашникову приймати гостей, актор написав конструктору лист.

"Шановний доктор Калашников! Ми цінуємо те, що Ви зробили для всіх людей, які захищають "честь і гідність". Ми цінуємо те, що Ви зробили, щоб допомогти нам перемогти зло, яке виходить від тих, хто пригнічує нашу свободу! Я дякую вам. Я буду продовжувати боротьбу з терором і тиранією, де б я не опинився, і завжди буду думати про вас" , - написав Стівен Сігал.

Актор також взяв участь у тренуванні з айкідо в Удмуртському державному університеті. Годину під його керівництвом спортсмени відпрацьовували кілька прийомів, а після актор поспілкувався зі студентами та роздав автографи.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Сігал приїхав до Росії подивитися, як збирають автомат Калашникова ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути