Ексклюзиви
вівторок, 13 квітня 2021 23:45

Соромилася публікувати: Каменських показала фігуру в бікіні до схуднення
5

Співачка Настя Каменських, яка виступає під сценічним ім'ям NK, вразила шанувальників архівними фото. Зірка показала, як виглядала до схуднення.

Знімками артистка поділилася в Instagram. На світлинах позує в купальниках. Також знаменитість порівняла архівні кадри з фотографіями, на яких видно її схудлу фігуру.

Каменських показала, як виглядала до і після схуднення
Фото: instagram.com/kamenskux
Так виглядає Каменських зараз
Так виглядає Каменських зараз
Так виглядає Каменських зараз
Так виглядає Каменських зараз

"Багато років соромилася публікувати ці фото. І раніше ніколи б не показала їх. Хоч я довго соромилася і переживала, і дуже часто не сприймала себе, зараз я прийшла до того, що ми зобов'язані любити себе. Неважливо, скільки кілограм, неважливо, як ми виглядаємо. Головне - це прагнення і бажання ставати краще і сприймати себе. Не для інших, не для коментарів, не для громадської думки. А виключно для самої себе. Я рада, що нарешті прийшла до цього. Дівчата, пам'ятайте про це завжди. Ви у себе найважливіші. Нехай іноді кілограми додаються або зменшуються. Нехай часто мені пишуть негативні коментарі і засуджують за вагу, засуджують, що я багато тренуюся, стежу за харчуванням, але все одно не відповідаю загальноприйнятим ідеалам 90-60-90. Але це не привід картати себе", - написала Каменських під фото.

Артистка 33-річна Настя Каменських, також відома як NK, презентувала власне реаліті "Девочки рулят". 8 квітня зірка випустила 1-шу серію. Усього вона представить 10 серій, в яких покаже свої пригоди, розповість про складнощі та поділиться деталями з особистого життя.

Зараз ви читаєте новину «Соромилася публікувати: Каменських показала фігуру в бікіні до схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути