Ексклюзиви
пʼятниця, 13 жовтня 2017 15:36

Стартував продаж квитків на київський концерт Thirty Seconds To Mars

Автор: Прес-служба
  Гурт Thirty Seconds To Mars їдуть у Київ
Гурт Thirty Seconds To Mars їдуть у Київ

13 жовтня стартував продаж на київський концерт Thirty Seconds To Mars. Він відбудеться 30 квітня 2018 року у "Палаці спорту". Вартість квитків стартує від 1040 гривень.

Thirty Seconds To Mars – це Джаред Лето, Шеннон Лето та Томо Мілешевіч. Вони продали більше 15 мільйонів копій альбомів у всьому світі, а зі своїми концертами подолали весь земний екватор.

Про їх виступі з використанням інфрачервоного випромінювання на MTV VMA нещодавно говорили всі. Шоу пройшло за участю спеціально запрошеної зірки – треп-виконавця Тревіса Скотта. Thirty Seconds To Mars виконали композицію Walk on Water – перший сингл майбутнього п'ятого студійного альбому, який вийде в 2018 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Thirty Seconds to Mars повертається в Україну з новим альбомом

За майже 20-річну історію вони отримали безліч премій, включаючи дюжину статуеток MTV, нагороду музичного журналу Billboard, а їх гастрольний тур Closer To The Edge потрапив в Книгу рекордів Гіннеса за найтриваліший.

Четвертого липня "Марси" за допомогою 90 знімальних груп на території всіх 50 штатів зняли документальний фільм – "День з Життя Америки". Проект зобразив Американське життя в рамках одного повного дня. Реліз фільму запланований на 2018 рік.

Зараз ви читаєте новину «Стартував продаж квитків на київський концерт Thirty Seconds To Mars». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути