Ексклюзиви
середа, 04 грудня 2013 16:38

Старший син Віталія Кличка показав сімейні знімки
11

Фото: фото: Соціальні мережі

Старший син Віталія Кличко, 13-річний Єгор-Даніель, має свою сторінку в соціальній мережі "Фейсбук". Судячи з неї він не є активним користувачем Інтернету, однак інколи виставляє деякі сімейні фотографії.

Судячи з них та з постів старшого сина Кличка можна зробити висновок, що місяць тому, третього листопада, Єгор побував в столиці Таїланду — Бангкок. Того ж дня на своїй соціальній сторінці зробив запис "Бангкок дійсно добре. Спасибі тато і мама я був зайнятий". Варто зазначити, що всі свої пости Єгор-Даніель пише на українській. Є такі, що й на англійській. Так наприклад, 8 жовтня в Москві він їхав в одній машині разом з Володимиром та його нареченою — американською актрисою Хайден Панеттьєрі. Боксер був за кермом — Хайден на пасажирському сидінні. Підпис під фото - "Aunty Hayd and Uncle Wowczik!", що в перекладі на українську означає "тітка Хайд та дядько Вовчик".

Перед тим сім'я Кличків разом з Хайден були в Санкт-Петербурзі.

"Сонце світить в Санкт-Петербурзі. Тепер трохи холодної їжі з мамою, моя сестра, мій брат і тітка Хайден", - підписав фото хлопець.

В серпні вся сім'я включно з Віталієм Кличко відпочивали в австрійському містечку Тіроль. А в липні були в своєму будинку в Німеччині.

В Єгора є ще середня сестра — 11-річна Єлизавета та менший брат — 8-річний Максим.

Зараз ви читаєте новину «Старший син Віталія Кличка показав сімейні знімки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути