вівторок, 30 серпня 2022 13:10

Спецтема: Війна Росії проти України

"Сталося все органічно" – Тополя пояснив, чому погодився поїхати з передової

"Сталося все органічно" – Тополя пояснив, чому погодився поїхати з передової
Гурт "Антитіла" повернувся з передової назад до Києва. Фото: instagram.com/antytila_official

Гурт "Антитіла" повернувся з передової назад до Києва. Фронтмен Тарас Тополя пояснив, чому вони на це погодилися.

Музикантам неодноразово пропонували повернутися з передової, аби взяти участь у різних заходах. Однак артисти відмовлялися, адже мали нести службу. Про це повідомив Тополя в ефірі національного телемарафону.

Однак рішенням головнокомандувача Збройних сил України учасників "Антитіл" відкомандирували. Тополя зауважив, що вони мали повернутися: на них чекали урочистості до Дня Незалежності та концерт у Польщі з Едом Шираном.

"Антитіла" продовжують бути бійцями 130-го батальйону, як це було протягом шести місяців війни. Сталося все досить органічно. Ми почали готуватися до виступу з Едом Шираном, нас запросили взяти участь у заходах до Дня Незалежності. Це було очевидно, що в таких речах потрібно брати участь і відмовлятися від цього не можна. Тоді вже постало питання, як зробити це правильно. Ми з рішенням, яке ухвалив головнокомандувач, погоджуємося", – сказав музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стримав сльози: Хливнюк не зміг доспівати пісню під час концерту

Зазначив, що він з іншими учасниками гурту багато чого зробив на передовій за шість місяців повномасштабної війни. А тепер настав час захищати Україну на культурному фронті.

"За шість місяців повномасштабної війни "Антитіла" віддали дуже багато. Я можу впевнено сказати, що я пишаюся своїми колегами, друзями по гурту, з якими ми врятували багато життів. Я пишаюся всім тим, що ми зробили за цей період. І далі, мабуть, очевидно, настав час трішки попрацювати на іншому напрямку, а саме просування української ідеї та українського наративу за кордоном", – додав Тополя.

Наголосив, що як буде наказ, аби музиканти повернулися в зону бойових дій, то вони його виконають.

Учасники гурту "Антитіла" повертаються з передової на творчий фронт. Їх відкомандирували до Києва із зони бойових дій.

Тарас Тополя, Сергій Вусик і Дмитро Жолудь продовжують нести службу в лавах 130-го батальйону Територіальної оборони. Але не виходитимуть згідно з бойовими розпорядженнями на передову як стрільці-парамедики евакуаційних екіпажів.

Зараз ви читаєте новину «"Сталося все органічно" – Тополя пояснив, чому погодився поїхати з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути