пʼятниця, 26 січня 2018 11:05

Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"
40

Володимир Заводюк
Фото: Прес-служба
Монатік
переможниця "Модель XL" Марія Павлюк
Андре Тан з дружиною Аліною
Валентина Хамайко з донькою

У київському ресторані "Boho" телеканал "1+1" презентував новий восьмий сезон вокального проекту України "Голос країни", прем'єра якого відбудеться цієї неділі, 28 січня, о 21:00.

Зірковими тренерами проекту стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Автор: Прес-служба
  Презентуавли новий сезон "Голоса країни"
Презентуавли новий сезон "Голоса країни"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Апрель розповів про зміну свого іміджу та участь у "Голосі країни-8"

В рамках гучного світського заходу команда "Голосу країни-8" розповіла про зміни у новому сезоні, серед яких нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому вокалісти підійматимуться на сцену.

Окрім того, у "Голосі країни-8" візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа.

Все літо проводить на кастингах, слухаючи потенційних учасників музичний продюсер проекту Руслан Квінта. Він наголошує, що рівень вокалістів з кожним роком все вищий.

Однією з головніших інтриг проекту цього року стала поява в ньому Ані, Зіанджи, відомої у минулому, як Борис Апрель, випускник "Фабрики зірок". За словами творців проекту, вмовляння артистки на участь почалися влітку 2017 року.

"Це прорив, що в шоу візьме участь сучасний трансгендер, це доводить що в "Голосі країни" немає нічого, що нас відрізняє одне від одного, крім голосу і таланту – наголошує креативний продюсер проекту Володимир Завадюк.

Gazeta.ua дізналась, на яких умовах погодилась Зіянджа брати участь у проекті, та що співали на кастингах цього року українці.

Автор: Прес-служба
  Презентуавли новий сезон "Голоса країни"
Презентуавли новий сезон "Голоса країни"

Зіркові артисти нерідко самі приходять у шоу з бажанням заспівати на сліпих прослуховуваннях. Як було цього разу з Зіянджею?

Для Зіанджи "Голос країни" - це можливість для неї заявити всім людям про своє життя, про те, що не варто бігти від себе. Я вважаю, що це круто, що в українському шоу, на українському телеканалі є можливість відбуватись таким сміливим вчинкам. Аня відчула, що може довіряти нам, і погодилась на участь.

На яких конкретно умовах будувалась співпраця із Зіанджею?

Довіра та допомога їй в плані репертуару на шоу. Ми обговорюємо пісні з нею, як і з кожним іншим учасником проекту, тому нічого екстраординарного у випадку із Зіанджею не було.

Як компанія, власник формату "Голос" Talpa, відреагувала на те, що в Україні в шоу заспіває трансгендер?

Круто, такими учасниками нікого не здивуєш у Америці та Великій Британії. Трансгендери з'являються на обкладинках, а в Україні це ще прикольно. Але ми робимо все, щоб люди почали толерантно ставитися один до одного, це наша позиція. "Голос країни", це не тільки шоу про вокал, це соціальне шоу, яке існує разом із подіями в нашій державі. Кожного року, коли ми починаємо працювати над "Голосом країни" ми аналізуємо події, які відбуваються у країні.

Цього сезону в проекті знову не обійшлося без нововведень.

У форматі в цьому сезоні багато нового, починаючи від декорацій до вокалістів шоу та правил. Тепер проект став більше драматичним. Більший акцент на суперництві тренерів, які почали безкомпромісніше, щиріше спілкуватися один з одним, це додало протистояння, щоб було зрозуміло, що в шоу можуть бути тільки найкращі.

З якими піснями цього року українці приходили на кастинг?

Репертуар від Dua Lipa і закінчуючи "Океаном Ельзи", від Сема Смітта до Монатіка, від Джастіна Тімберлейка до української народної пісні. Мій вірний друг: Apple Music і я намагаюсь слідкувати за новинками.

Автор: Прес-служба
  Презентуавли новий сезон "Голоса країни"
Презентуавли новий сезон "Голоса країни"

Якщо для Зіанджи це шанс почати все спочатку, для деяких випускників проекту "Голос країни" став першою сходинкою в підкоренні Євробачення. Чимала кількість учасників вокального шоу цього року візьмуть участь у національному відборі на конкурс Євробачення, а музичний продюсер проекту, Руслан Квінта, відповідальний і за музичну складову відбору. Тому, за словами співака CONSTANTINE, який цього року теж спробує стати представником від України на європейському конкурсі, нацвідбір пройде під егідою "Голосу країни".

Продовжуєте стежити за "Голосом"?

Так, мені цікаво, до того ж, декілька учасників проекту навчались у мене.

на сцену виходжу, як на свято

Що радили їм, зважаючи на власний досвід, від яких помилок, можливо, застерігаєте?

Найбільша помилка, це хвилювання. До сцени треба ставитися серйозно, але не настільки, щоб у тебе відмовляв голос. Ти маєш сумлінно ставитися до професії, але пам'ятати, коли виходиш до слухача, що вийшов, щоб зробити свою улюблену справу. Я вийшов на сцену заради неї самої, щоб показати свій талант. Такого ж ставлення раджу конкурсантам, адже тоді ти меньше хвилюєшся і це видно.

Творці шоу відзначають, що музика у проекті має йти у ногу з часом, серед яких треків свого часу обирали пісню на кастингу на "Голосі"?

Вибір стояв між піснею Майкла Джексона "Off on the wall", Sade - No Ordinary Love, Адель. Продюсери обрали останню і я цьому був радий.

На "Голосі" могли уявити, що наступним етапом стане відбір на Євробачення від України?

Не можу сказати, що планував це, мені і досі здається, що у мене небагато шансів. Можливі я себе не дооцінуюю. На Евробачення наважився спонтанно. Мені здалося, що це чудова можливість показати українську пісню. І до того ж, я повторюсь, до конкурсу я не ставлюся, як до змагання і на сцену виходжу, як на свято.

Деякі артисти не приховують, щодля них конкурс Євробачення - піар, не всі готові йти докінця і з року в рік боротися за перемогу. Які амбіції у вас в цьому питанні?

Євробачення - це не спорт для мене, це сцена. Хочеться розширити аудиторію, показати свій талант і за межами країни. Євробачення - це не межа моїх мрій, це гарний шанс показати себе і свою країну, і те що відбувається зі мною у моїй творчості. Якщо вийде перемогти – прекрасно, якщо ні, то, можливо, спробую сили наступного року знову.

Щоб збільшити аудиторію деякі артисти переходять на англійську. Як ставитеся до цього?

У мене багато пісень англіською, які пишу "у стіл", я взагалі з самого початку пишу цією мовою. Зараз такий період, коли я співаю українською. Я ніколи не думав, що співатиму російською. Але так вийшло, що у мене є тепер повний альбом і тепер українською починається творчість, я виріс на західний естраді і з дитинства слухав західних артистів. Те що роблю зараз, це нове і цікаве, пісні англійською є, можна завжди їх дістати.

Хто вплинув на ваш музичний смак щодо західних артистів?

Мої кумири Вандросс Лютер, Вітні Г'юстон, Дженет Джексон, Бейонсе, Еріка Баду. З дитинства мою увагу приковували ці артисти, не можу сказати чому, можливо, це пов'язано з минулими життями.

А сьогоднішнє тяжіння до української музики, з чим пов'язане?

Завжди любив Гайтану, я її фанат, її перший альбом для мене наче оргазм. Дуже люблю Тіну Кароль, Злату Огневіч, ми, до речі, з нею навчалися у одного викладача, зараз взагалі з'явилось чимало молодих гарних артистів, за якими цікаво спостерігати, чудово. що культура країни розвивається.

Які відчуття у молодого артиста, коли його хіт скандує натовп навколо?

Ком до горла підступє, тому що ділюся чимось сокровенним. Я написав альбом, але не очікував, що люди так швидко будуть знати його на пам'ять. Коли таке відбувається, у мене виникає те відчуття щастя, ради чого моє життя, як артиста має сенс. Ця мить для мене ідеальне щастя.

Автор: Прес-служба
  Презентуавли новий сезон "Голоса країни"
Презентуавли новий сезон "Голоса країни"

Зірковими гостями світської вечірки стали тренер "Голосу країни-8" Сергій Бабкін з дружиною Сніжаною, суддя "Танців з зірками" та тренер "Голосу.Діти-4" MONATIK, ведуча "Сніданку. Вихідний" Валентина Хамайко з донькою, ведучий "2+2" Ігор Циганик та Олександра Лобода, засновник та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська, співачка Анна Добриднєва, олімпійська чемпіонка та учасниця "Голосу країни-8" Ірина Мерлені, українська співачка Тоня Матвієнко, суддя "Модель XL" Андре Тан з дружиною Аліною, переможниця "Модель XL" Марія Павлюк, Ірина Горова, підопічна Потапа Мішель Андраде, українські дизайнери Жан Гріцфельд та Іван Фролов, актори Анна Кошмал, Євген Капорін, актори серіалу "Школа" Александр Петренко, Ліза Василенко, Олена Курта, Микита Вакулюк, блогер Діана Глостер, а також учасники "Танців з зірками" Олександра Кучеренко, Степан Місюрка, Дмитро Жук, Ілона Гвоздьова, Євген Кот, Віталій Загоруйко, Анна Паламарчук.За словами Володимира, ще одним нововведенням сезону стане поява ведучого бекстейджу Артема Гагаріна. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв'ю з учасниками, а також командою проекту.

У гостей гучної вечірки "Голосу країни" була можливість першими почути учасників нового сезону Владислава Мпангу, Валентина Біленького, Маріанни Лагетко, Михайла Сосунова, Олени Карась, які виконали пісні зі "сліпих прослуховувань". Але чи зможуть талановиті вокалісти розвернути червоні крісла зіркових тренерів, запрошені та глядачі телеканалу "1+1" дізнаються вже цієї неділі. Також цього вечора на сцені виступили зірки минулих сезонів Вера Кекелія, Рома Дуда і Constantine, які запалили танцмайданчик:

Окрасою вечора стала яскрава фотозона від студії декору "Lucky decor".

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути