середа, 14 вересня 2011 10:33

Серед найприбутковіших діячів шоу-бізнесу тільки два актори
5

Тайлер Перрі
Джері Брукхаймер
Стівен Спілберг
Елтон Джон
Саймон Коуелл

Актор Тайлер Перрі очолив список діячів шоу-бізнесу з найвищими доходами, складений журналом Forbes. З травня 2010 по травень 2011 Перрі заробив, за даними видання, 130 мільйонів доларів. Дохід Перрі принесли п'ять фільмів і два телешоу з його участю, що вийшли на екрани за останні два роки. Перрі, зазначає Forbes, як правило, виступає продюсером, режисером і сценаристом фільмів, в яких бере участь.

Крім Тайлера Перрі в списку діячів шоу-бізнесу з найвищими доходами виявився ще лише один актор - Леонардо ді Капріо, який зайняв 8-е місце. Фільми "Початок" та "Острів проклятих", в яких він зіграв головні ролі, принесли ді Капріо 77 мільйонів.

Єдиним музикантом, який потрапив у список Forbes, став Елтон Джон, який заробив за звітний період 100 мільйонів доларів, що дозволило йому посісти четверте місце.

Друге місце в рейтингу зайняв продюсер "Піратів Карибського моря" Джері Брукхаймер, якому чергова частина пригодницької саги, а також низка популярних телесеріалів принесли 113 мільйонів доларів. Рядком нижче розмістився режисер і продюсер Стівен Спілберг, який заробив з травня 2010 по травень 2011 року 109 мільйонів доларів.

Замикає п'ятірку рейтингу діячів шоу-бізнесу з найвищими доходами продюсер і ведучий телешоу "American Idol" (український аналог - "Фабрика зірок") з 2002 по 2010 роки Саймон Коуелл з доходом у 90 мільйонів доларів.

На шостому місці розмістився Джеймс Паттерсон, автор серії гостросюжетних романів про психолога Алекса Кросса, який заробив 84 мільйони. У серпні 2011 року Forbes назвав Паттерсона найбільш високооплачуваним письменником.

У список Forbes також увійшли: телеведучий Філ Макгро - 80 мільйонів доларів, 7-е місце, радіоведучий Говард Стерн - 76 мільйонів доларів, 9-е місце, і гравець у гольф Тайгер Вудс - 75 мільйонів доларів, 10-е місце.

Зараз ви читаєте новину «Серед найприбутковіших діячів шоу-бізнесу тільки два актори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути