середа, 17 лютого 2010 10:41

Співак Влад Цветаєв купує зброю у "чорних археологів" (ФОТО)

Український співак Влад Цветаєв має у своїй колекції 70 гвинтівок, автоматів та пістолетів. Після ремонту у квартирі збирається обладнати в одній з кімнат музей зброї.

На зустріч із кореспондентом Gazeta.ua до офісу продюсерської компанії "МюзікМоторс" привіз три види зброї – десантний автомат, гвинтівку Моссіна та пістолет-кулемет Сулімова.

"Решту колекції привезти не зміг. Для того, щоб її загрузити треба більше 3 годин", - розповів співак.

Цветаєв зброю купує через знайомих та "чорних археологів".

Цього року в одного діда з Волині купив 2 німецькі вальтери. Він нікому не продавав їх. Мені віддав, бо бачив по телевізору мій кліп, в якому я граю роль Штірліца", - поділився Влад.

Найстаріший револьвер у колекції Цвєтаєва – 1897 року.

"Купив його кілька років тому на барахолці у Києві. Із такого Фанні Каплан стріляла у Володимира Леніна", - зазначив він.

Співак їздить на новому "лексусі". В гаражі має ще 2 машини - "Кадилак Севіль" 1982 року та "ягуар" 1978-го. Перше авто йому подарував продюсер Руслан Мінжинський.

"Їздити на цій машині – дороге задоволення, на 100 км вона бере 30 літрів бензину. Але їздити приємно, бо всі увагу звертають", - зізнався Цветаєв.

Зазначимо, музичну кар"єру Влад Цветаєв почав у 36 років. Він - колишній військовий, літав на літаку ІЛ-76 борт-інженером. 1996-го звільнився з армії.

"Якось познайомився із одним відомим московським композитором, який запропонував співпрацю", - розповів про початок кар"єри Цветаєв.

2001-го співак переїхав до Москви.

"Я та ще 7 хлопців писали пісні для нього (московського композитора - ред.). Наших імен ніхто не знав, бо він підписував пісні своїм прізвищем. Там нам гарно платили. 20 моїх пісень виконували відомі артисти. Чотири досі крутять по радіо", - додав Влад.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Співак Влад Цветаєв купує зброю у "чорних археологів" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути