вівторок, 04 серпня 2020 18:26

Співачка Yuliya Roznen презентувала нову пісню

Співачка Yuliya Roznen презентувала нову пісню
У 2017 році взяла участь у вокальному шоу "Голос Країни". Фото: надане піар-агентом артистки

Ексучасниця "Голосу Країни" Юлія Борозненко, відома під псевдонімом Yuliya Roznen, представила вибуховий хіт "Розкажи". Наприкінці червня був відзнятий кліп на цю пісню. А всередині липня співачка опублікувала романтичну відеороботу на своєму Youtube-каналі.

У 2017 році взяла участь у вокальному шоу "Голос Країни". Виконала пісню "Спи собі сама" Скрябіна під акомпанемент бандури.

"Мій вибір зацінила вся країна, а тренером став Сергій Бабкін. Стоячи на тій сцені і слухаючи овації залу, я зрозуміла, що це — сенс мого життя. Сцена "Голосу" змусила мене по-справжньому повірити в себе, розставила всі крапки над "i"— я почала сама писати пісні,"- розповіла Yuliya Roznen.

2019 року артистка розпочала сольну кар'єру. Презентувала дебютну пісню "#2 полюси", яку написала разом з чоловіком. 25 серпня взяла участь в масштабному конкурсі "Хіт-конвеєр 2019", в якому стала фіналісткою, виконавши власну пісню "#2 полюси".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Ірина Федишин вразила сексуальними фото

"Я не зупиняюсь на досягнутому і вірю в диво. Моя музика лікує серця," - сказала Yuliya Roznen.

Pop-jazz співачка Христина Лугова презентує пісню "Метаморфози". Це вже друга композиція з майбутнього альбому співачки, який Христина планує оприлюднити найближчим часом. "Метаморфози" - пісня про пристрасть і зміни, які відбуваються з душею, коли охоплюють нові почуття.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Yuliya Roznen презентувала нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути