вівторок, 24 січня 2012 15:55

Співачка Шинейд О'Коннор госпіталізована після спроби самогубства

Співачка Шинейд О'Коннор госпіталізована після спроби самогубства

Відома ірландська співачка Шинейд О'Коннор, яка отримала другу хвилю популярності після шлюбу протяжністю в 16 днів і спроби самогубства, госпіталізована. Артистка повідомила, що лікується від депресії.

Ірландська виконавиця поділилася новиною зі своїми численними шанувальниками в мікроблозі. Фанати серйозно побоювалися за моральний стан свого кумира після розірвання поспішного шлюбу.

"Я не буду на зв'язку деякий час. Але я повернуся. Не хвилюйтеся. Мене госпіталізують і лікуватимуть від депресії. Зі мною не все гаразд. Але вони швидко мене поставлять на ноги! Лікарі в госпіталі дуже професійні. Піти до них за допомогою було правильним рішенням. Хвилюватися за мене не треба. Хвилюватися потрібно тоді, коли людина в депресії перебуває, а з візитом до фахівця тягне. А зі мною все буде о'кей", - заявила співачка.

Між тим стало відомо, що Шинейд О'Коннор налагодила стосунки з колишнім чоловіком Баррі Херріджем. Артистка розповіла про це також в своєму мікроблозі. Ця радісна новина, проте, не врятувала співачку від сильної нервової перевтоми і наслідків стресу, пов'язаного з розлученням після 16 днів шлюбу. Втім, так досі точно і невідомо, чи розлучилися Шинейд і Баррі. Сама артистка вважає за краще не повертатися до цієї гострої для неї теми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Шинейд О'Коннор через Twitter розповіла про невдале самогубство

Нагадаємо, для знаменитої ірландки це вже четвертий шлюб. І та обставина, що він закінчився з тим же результатом, що і три попередні, не могла не позначитися на стані співачки найсумнішим чином. Крім цього, артистка не приховувала пристрасті до заборонених речовин, що також могло негативно вплинути на виконавицю.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Шинейд О'Коннор госпіталізована після спроби самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути