середа, 21 грудня 2011 21:28

Співачка Росава: "Метро у нас - суцільна шизофренія"

Співачка Росава: "Метро у нас - суцільна шизофренія"

Співачка Росава, 33 роки, майже щотижня їздить в метро.

"Не щодня, тому що маю авто - ВМW сріблясте, але я розумію, як це безглуздо виїжджати на авто в п'ятницю чи в четвер, коли місто стоїть. А в метро стрибнув – 15-20 хвилин, і ти вже вдома, - поділилася досвідом співачка. - Взимку, коли шалені заметілі, дуже зручно їздити в метро. Часто спускаюся в підземку тільки через те, що в мене просто немає пляшечки з пальним. Автівкою кльово їздити вранці і ввечері. Я люблю їздити за кермом на далекі відстані".

Росава каже, що в метро їй дуже подобається перечитувати рекламу.

"В метро раніше читала книжки, а зараз спостерігаю за людьми. Коли ти за кермом – ти людей не бачиш, концентруєшся на дорозі. Особливо в метро кльово читати всі ці реклами. Воно таке яскраве: суцільна шизофренія. Відчуття потоку цікавого, мурашника, в якому всі кудись біжать. Кожен зі своїми проблемами: хтось цілується, хтось плаче. Моя подруга з з Бішкека казала, що в київському метро можна зрозуміти, яка пора року – навесні продають бузок, влітку – ромашки, восени півонії. У нас метро якесь живе", - розповіла співачка.

До того ж, Росаву дратують даішники, які часто зупиняють без підстави.

"Мене зупинив даішник на відрізку, де я їхала дуже повільно. Перед знаком 79 я вже їхала 60. Перед знаком 50 я їхала 40, і ця потвора мене зупиняє. Запитую причину, він мені тицяє у вікно свій візир і каже: "Ви їхали 74". От як не прибити в цей момент? Хочеться в цей момент мати рушницю і відстрілювати. На рівному місці з нічого. Я кажу: "Ви знайшли дурочку на дорозі? Не псуйте мені настрій і нерви". Тоді він дав мені спокій", - додала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Росава: "Метро у нас - суцільна шизофренія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути