Ексклюзиви
вівторок, 24 жовтня 2023 09:38

Спалили машину і вмовляли на хабарі. Єфросініна на тлі скандалу з прокурорським весіллям згадала, як її чоловік був чиновником
6

Маша Єфросініна пригадала період, коли її чоловік Тимур Хромаєв працював на держслужбі
Фото: instagram.com/mashaefrosinina
Маша Єфросініна пригадала період, коли її чоловік Тимур Хромаєв працював на держслужбі
Маша Єфросініна пригадала період, коли її чоловік Тимур Хромаєв працював на держслужбі
Маша Єфросініна пригадала період, коли її чоловік Тимур Хромаєв працював на держслужбі
Маша Єфросініна пригадала період, коли її чоловік Тимур Хромаєв працював на держслужбі

Українська телеведуча Маша Єфросініна пригадала період, коли її чоловік Тимур Хромаєв працював на держслужбі. Як відомо, обранець блогерки був головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

У своєму Instagram Маша вперше розповіла, що тоді Тимуру пропонували хабарі, погрожували і одного разу навіть спалили автомобіль. Цим вона поділилась на тлі скандалу з співачкою Олею Поляковою, яка виступила на весіллі у експрокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці ДБР Роксолани Москви.

"Я знаю, що таке, коли твій чоловік іде працювати на державу і стає чиновником. З моменту, як ви обидва заповнюєте декларацію, яка стає публічною, ваше матеріальне життя завжди під наглядом і банки контролюють походження всіх грошей. Чоловік відмовився від своєї бізнес-діяльності і перейшов на державну зарплатню в 20 тис грн. Ми завжди вірили, що в будь-який момент нас можуть обшукати або перевірити. "Такий закон", - говорив мені чоловік", - пригадала Єфросініна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що с*ка по судах?" - Єфросініну обурило весілля фігуранта "п'яних вечірок" у Києві

Додала, що тоді Хромаєву пропонували хабарі, погрожували та навіть спалили нову автівку.

"Я не крадій. Я хочу, щоб ми та наші діти спали спокійно і були готові до будь-яких перевірок". Дякувати долі, ми встигли заробити непогано до того, як Тимур вирішив врятувати економіку країни, бо лише це було генеральним аргументом для зайняття тієї посади. Тому могли дозволити собі підтримувати більш-менш звичний спосіб життя під час його каденції. Тимур та такі, як він, виявилися не дуже вигідні та комфортні декому. Тому він більше не там, а самі знаєте де", - написала Маша.

Про весілля Ільницького написала: "Але ж оці котики-держслужбовці "гірко молодим" - це як? А що по перевіркам органами? А що по деклараціях публічних осіб? А що по закону, як держава допустила такі статки людей із державного зарплатнею? Знаєте чому таке безпардонне хизування булгарями за мільйони гривень? Тому що є впевненість, що не покарають, що обов'язково відмажуть. От від чого дійсно нудить!".

Нагадаємо, Хромаєв майже повністю втратив свій бізнес в Україні, який будував роками. Причиною став повномасштабний напад Росії. Бізнес Хромаєва був розташований у тих містах, які окупанти зруйнували. Єдине, що дало Хромаєву сили вижити ментально – це йти захищати Україну. На початку повномасштабної війни чоловік поставив Єфросініну перед фактом, що пішов до добровольчого батальйону Збройних сил України. Телеведуча стверджує, що коханий був під Херсоном, Кривим Рогом на Дніпропетровщині. І робив "дуже багато речей", які допомагали ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Спалили машину і вмовляли на хабарі. Єфросініна на тлі скандалу з прокурорським весіллям згадала, як її чоловік був чиновником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути