субота, 15 травня 2021 11:07

Шоу "Холостяк": колишня дружина Андрія Богдана вийшла у фінал

Шоу "Холостяк": колишня дружина Андрія Богдана вийшла у фінал

У 11 випуску романтичного реаліті "Холостяк" головний герой - бізнесмен Михайло Заливако - вручив троянди колишній дружині ексглави Офісу президента Андрія Богдана Анні та співачці й моделі Розалі Номбре. З шоу вибула фітнес-тренерка Даша Ставнича.

"Для мене ти була особлива. Тільки тебе я познайомив зі своїм батьком, тільки тобі показав місце, де минуло моє дитинство. Однак під час останнього побачення ти закрилася від мене. Ти мені дорога, мені дуже боляче тебе відпускати, але я не можу бути з тією, яка так часто боїться", - пояснив свій вибір Михайло.

"Все хороше колись закінчується, ось і нашій історії настав кінець...", – написала вона", - прокоментувала рішення Заливака Даша Ставнича у соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця "Холостяка" спокусливо вигиналася на пляжі

Наступного тижня відбудеться фінал шоу. Михайло Заливако обере жінку, в яку по-справжньому закохався.

Організатори реаліті-шоу "Холостячка" розсекретили ім'я героїні другого сезону. Нею стала артистка і представниця України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення" 35-річна Злата Огнєвіч. Про те, що співачка буде головною героїнею реаліті, оголосили в постшоу "Як вийти заміж". "Холостячка-2" вийде на екрани восени.

Зараз ви читаєте новину «Шоу "Холостяк": колишня дружина Андрія Богдана вийшла у фінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути