Ексклюзиви
пʼятниця, 04 червня 2021 13:13

"Склала заповіт" - Приходько у спідньому розповіла про складні пологи
5

Виконавиця Анастасія Приходько опублікувала архівні фото, на яких позувала вагітною. Також розповіла, що під час третьої вагітності багато плакала.

На знімках, опублікованих в Instagram, співачка постала лише в комплекті чорної білизни. Вона показала вагітний живіт. У дописі під фото Приходько поділилася, що боялася померти під час пологів.

Приходько розповіла про складні пологи
Фото: instagram.com/prykhodko_official
Приходько розповіла про складні пологи
Приходько розповіла про складні пологи
Приходько розповіла про складні пологи
Приходько розповіла про складні пологи

"Пам'ятаю, як плакала на п'ятому місяці вагітності, замкнувшись у ванній. Того дня я склала заповіт, про який нікому не сказала, навіть чоловікові. Просто залишила нотаріусу його номер і сказала: "Якщо помру, ви знаєте, що робити". У голові крутилося постійно одне і те саме: мені 33, треті пологи. Раптом не вийде чи щось піде не так? А якщо не вистачить сил і я залишу двох дітей без мами? Було страшно. Цей страх мене переслідував з моменту, як я дізналася про вагітність", - зазначила вона.

Вона зізналася, що пологи були складними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль в обтислій сукні з пікантним декольте розбурхала мережу

"Мій страх нікуди не пішов аж до пологів. Пологи були складними, так само як і перші. Було пекельно боляче і страшно. Я плакала, лаялася й посилала всіх далеко. Але тепер у мене є син Лука", - додала співачка.

Артистка 34-річна Анастасія Приходько, яка у квітні повідомила, що стала матір'ю втретє, поділилася з фанами відвертою світлиною. Вона показала фігуру після пологів. Позувала в сірій білизні й білій сорочці.

Зараз ви читаєте новину «"Склала заповіт" - Приходько у спідньому розповіла про складні пологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути