вівторок, 12 липня 2016 17:45

Шоптенко після розлучення знайшла нового бойфренда

Український хореограф Олена Шоптенко через два місяці після розлучення створила нові стосунки. Її бойфрендом виявився співвласник бібліотеки Botan Олексій Іванов.

Автор: Фейсбук
 

Саме він розмістив на власній сторінці в Фейсбук спільні романтичні світлини з танцівницею. На них пара ніжно тримається за руку.

Автор: Фейсбук
 

Раніше Gazeta.ua повідомляла, хореограф Олена Шоптенко в кінці квітня шокувала своїх прихильників несподіваною новиною про розлучення з танцюристом Дмитром Дікусаром. Чемпіонка світу з бальних танців розповіла, що стосункам настав кінець. Рішення про розлучення прийняли разом.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар одружились в червні 2013 році. Весілля гуляли у Грузії, де полюбляли відпочивати разом. Саме на грузинському курорті в Батумі святкували річницю весілля.

Читайте також: Найсексуальніший чоловік одружився

Дмитро Дікусар раніше був одружений на співачці Ірині Білик. Для Шоптенко заміжжя було першим. Після розлучення з нею, Дмитро Дікусар заявив, що вона була нещаслива з ним.

"Напевно пропала радість у стосунках і все перетворилось рутину. Я, як чоловік, думаю, якщо жінка не щаслива з тобою, ти не можеш її забезпечити щастям, дай можливість комусь іншому зробити її щасливою" - говорить Дікусар.

Зараз ви читаєте новину «Шоптенко після розлучення знайшла нового бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути