Ексклюзиви
вівторок, 28 травня 2019 19:28

Sonya Kay приміряла відверті образи у новому кліпі
4

Зйомки проходили в Києві
Фото: прес-служба
Зйомки проходили в Києві
Зйомки проходили в Києві
Зйомки проходили в Києві

Співачка Sonya Kay, племінниця Софії Ротару, представила відео на нову пісню "Лайви". Автором слів виступила співачка Eyra, за музику відповідав дует Ost&Meyer. Зйомки проходили в Києві, де артистка пройшла випробування крижаною водою, божевільними танцями та майже добою без сну.

Режисером кліпу став український фільммейкер Віктор Скуратовський. Це вже 4 спільна робота режисера та співачки. Раніше Скуратовський зняв "Зоряний саундтрек", "Знаю я твоя" та "Слухай моє серце". Як зазначає співачка, саме Скуратовський є талісманом проекту Sonya Kay.

"Кожен кліп для мене - це щось нове. Яскраві образи, локації та несподівані сюжети. Мені дуже пощастило знайти свого режисера, який розуміє мене, знаходиться з командою на одній хвилі, знає, що подобається нашій аудиторії. Всі кліпи, які ми зняли зі Скуратовським, потрапили в топ-чарти та принесли нашому проекту впізнаваність. Нещодавно ми отримали перемогу в номінації "Пісня року" з треком "Слухай моє серце". Скуратовський насправді приносить нам вдачу", - поділилася Sonya Kay.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: The New York Times назвало реперку Alyona Alyona однією з найцікавіших у Європі

У новій роботі співачка відійшла від стриманих образів й вражає глядачів ефектними комбінезонами в поєднанні з відвертими шкіряними корсетами. Як зауважила Sonya, на такі експерименти їй допомогла наважитися незмінний стиліст проекту Аіша Мілевська.

Автор: прес-служба
  Зйомки проходили в Києві
Зйомки проходили в Києві

"Сама пісня має на увазі якийсь ліричний, м'який відеоряд, а ми пішли проти течії та зробили конкретний танцювальний, рок-н-рольний кліп, в якому вирує пристрасть", - розповів Віктор Скуратовський.

Нещодавно американська співачка Мадонна випустила кліп на пісню Crave. Її записала разом з репером Swae Lee. На відео артистка танцює у червоних латексних штанях і кольоровій блузі. Більшість кадрів чорно-білі.

Зараз ви читаєте новину «Sonya Kay приміряла відверті образи у новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути