Ексклюзиви
четвер, 18 квітня 2019 23:43

Солістка Pur:Pur здивувала новим проектом з британським лейблом

Автор: прес-служба
  Astronata - новий експериментальний дует, який складається з саундпродюсера Іллі Місюри (Dub Beans) і вокалістки Нати Сміріної
Astronata - новий експериментальний дует, який складається з саундпродюсера Іллі Місюри (Dub Beans) і вокалістки Нати Сміріної

Astronata - новий експериментальний дует, який складається з саундпродюсера Іллі Місюри (Dub Beans) і вокалістки Нати Сміріної, учасниці гурту Pur:Pur. Перший трек під символічною назвою BeLoved музиканти представляють на британському лейблі Slime Recordings. У найближчих планах: вихід EP і презентація кліпу, створеного в Сан-Франциско.

Ната і Ілля познайомилися в соціальних мережах, коли співачка готувала черговий трек Pur:Pur. Перша спільна робота про оголені почуття Adam вийшла рік тому. Перебуваючи на зв'язку 24/7, музиканти створювали музику для проекту Astronata (планувався як сольний проект Нати), і не помітили, як випадково закохалися.

"Коли записали перший трек Beloved, ще не усвідомлювала, що Astronata вже не сольний проект, як планувала спочатку, а дует. Уклавши в свідомість, що без Іллі не хочу нічого робити, речі стали на місця. Любов, душа, щирість і чесність - все, як я люблю", - поділилася Ната.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс залишає сцену назавжди

"Це крик душі, й гадки не мав, що робити далі з цим треком. Було сумно тому, що Нати не було поруч, скоріше, не могло бути. І ці перепади динаміки композиції перегукувалися з перепадами інтенсивності моїх переживань", - продовжив Ілля.

Коли перший трек був готовий, музиканти представили його британському лейблу Slime Recordings, який спеціалізується на андеграундній музиці в стилях Downtempo, Chill, Future Garage, Liquid D&B, Juke. За останні десять років лейбл випустив таких артистів як Phaeleh, Submerse, Enigma Dubz , BSN Posse, A.Fruit та інших.

"Ми не обмежуємося межами країни або континенту. В Україні завжди була одна з найбільш винахідливих електронних сцен в світі, тому це честь знайти такий проект, як Astronata, і співпрацювати з ним. Ілля і Ната не бояться перетинати жанрові кордони і досліджувати звуки, а поєднання голосу Нати і продакшну Іллі воістину чарівне", - розповів Andy Bee, власник і засновник Slime Recordings.

Американська співачка Бейонсе презентувала альбом, до якого увійшли 40 найкращих композицій у "живому" виконанні.

Зараз ви читаєте новину «Солістка Pur:Pur здивувала новим проектом з британським лейблом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути