Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2012 13:18

Софія Вергара на врученні "Еммі" сексуально вигинала спину
26

Кіт Урбан і Ніколь Кідман
Фото: Фото: Reuters
Меттью Перрі
Алек Болдуін з дружиною
Софія Вергара
Джон Краєр

У Лос-Анджелесі в неділю, 23 вересня, вручили премію "Еммі", що присуджується Американською національною телевізійною академією. Як повідомляє Reuters, в цьому році кращим драматичним серіалом року визнано "Чужий серед своїх" ("Homeland").

Кращим драматичним актором став Даміан Льюіс ("Чужий серед своїх"), кращою драматичною актрисою - Клер Дейнс, яка зіграла в тому ж серіалі.

У номінації "Кращий драматичний актор другого плану" "Еммі" отримав Аарон Пол за роль в серіалі "У всі тяжкі" ("Breaking Bad"), в номінації "Краща драматична актриса другого плану" - Меггі Сміт за роль в "Абатстві Даунтон" ("Downton Abbey").

Кращим комедійним серіалом телевізійні критики визнали "Американську сімейку" ("Modern Family"). Найкращим комедійним актором став Джон Крайер ("Дві з половиною людини" - "Two And A Half Men"), кращою комедійною актрисою - Джулія Луїс-Дрейфус ("Віце-президент" - "Veep").

"Еммі" за ролі другого плану в комедійних серіалах отримали Ерік Стоунстріт і Джулі Боуен ("Американська сімейка").

У номінації "Найкращий міні-серіал або телефільм" нагорода дісталася фільму "Гра змінилася" ("Game Change"). Кращим актором, що зіграв у міні-серіалі або телефільмі, став Кевін Костнер ("Хетфілд і Маккоя" - "Hatfields & McCoys"), кращою актрисою - Джуліана Мур ("Гра змінилася").

"Еммі" вручалася в 64-й раз. Всього нагорода вручається в 463 номінаціях.

Зараз ви читаєте новину «Софія Вергара на врученні "Еммі" сексуально вигинала спину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути