Ексклюзиви
четвер, 07 травня 2009 15:48

Собчак перетворилася на курку (ВІДЕО)

Собчак перетворилася на курку (ВІДЕО)
Серія досить оригінальних рекламних роликів незабаром з"явиться на екранах телевізорів. Відомі провокатори і, м"яко кажучи, неординарні особи Ксенія Собчак, Сергій Зверєв та Тіна Канделакі займуться просуванням в маси охолодженого м"яса птиці. З чуток, зіркам заплатили підвищені гонорари - "за специфічність рекламованого продукту".

Глядачі, напевно, сильно здивуються, коли побачать на екрані курок та курчат, які розповідають голосами знаменитостей про те, як добре їм живеться на одній з птицефабрик, що належить відомому м"ясокомбінату (замовникові рекламної компанії). І потім зроблять логічний висновок - чим краще вони почуваються за життя, тим смачнішими виявляться потім на тарілці.

Крім того, зірки, у властивій їм манері, повинні підкреслити конкурентні переваги продукту. Наприклад, курка, яка говорить голосом Ксенії Собчак, робить акцент на елітарність походження птаха саме цієї марки. Вона говорить наступне: "Ну звичайно, мені пощастило в житті. У реальному житті блондинка - це порода. Мене не влаштовують крихти зі спільного столу. Бути мною - це робота і покликання..."

А курча у виконанні Сергія Зверєва хизується: "Свіжість і актуальність - це талант! Щоб всі говорили: що це за птах такий, круто упакований весь з себе! Зірка! Коротше, якщо тебе не хочуть розірвати руками на дрібні шматочки, може, у тебе просто немає смаку?"

З чуток, гонорар знаменитостей за "озвучення" рекламних роликів склав близько 20 тисяч доларів кожному, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Собчак перетворилася на курку (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути