Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2018 01:35

"Собаку поховайте зі мною" - топ-5 незвичайних заповітів
7

Талановиті і знамениті люди підходять творчо до всього, навіть до власних заповітів. Деякі знаменитості висловлюють досить незвичайні, а іноді дуже дивні передсмертні бажання.

Чарлі Чаплін і мільйон найспритнішому курцеві

Комік, 1889-1977

 

Знаменитий комік Чарлі Чаплін обіцяв мільйон доларів тому, хто зможе випустити з рота п'ять кілець диму і пропустити через них ще одне, шосте. Завдання виявилося практично нездійсненним. До сьогоднішнього дня ніхто так і не зміг цього зробити.

Френк Сінатра та пляшка віскі в останню путь

Музикант і актор, 1915-1998

 

Майже увесь свій спадок Френк Сінатра залишив своїй четвертій і останній дружині, моделі Барбарі Маркс. Але, крім цього, співак побажав, щоб в його труну поклали пляшку віскі, запальничку і 10 центів, "на випадок, якщо потрібно буде терміново зателефонувати". Всі бажання артиста були виконані, а на надгробку артиста написали: "Все найкраще попереду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчі серед мертвих: Forbes склав рейтинг зіркових багатіїв

Ален Делон і смерть з собакою на руках

Актор, 82 роки

 

На початку 2018 року в одному з інтерв'ю Ален Делон заявив, що хоче піти з життя разом зі своїм вівчарем Лубо. "Якщо він помре раніше за мене, сподіваюся, що я не візьму іншого собаку. Але на випадок, якщо я помру раніше, попрошу ветеринара, щоб той зробив йому укол і він помер на моїх руках. Я вважаю за краще зробити це, ніж знати, що він помре на моїй могилі від страждань", - вважає актор. До речі, 35 покійних вихованців Делона поховані в садку біля його будинку, і у кожного собаки - свій надгробок.

Кім Кардаш'ян і макіяж для похорону

Зірка реаліті-шоу, 38 років

 

Кім Кардаш'ян продумала свій посмертний лук до найменших дрібниць. У заповіті зірки прописано все: зачіска, макіяж, одяг, колір лаку для нігтів. "А раптом я буду в такому поганому стані, що навіть розмовляти не зможу, не те що формулювати свої бажання? Мені хочеться, щоб мій макіяж був бездоганним, так само як і зачіска, і манікюр. Я мрію виглядати ідеально в труні", - зізнається Кім.

Опра Уїнфрі і 30 мільйонів доларів для собак

Телеведуча, 64 роки

 

Опра Уїнфрі - відома любителька собак. Тому Опра вирішила, що половину її майна отримають благодійні фонди, а інша дістанеться її вихованцям. Зараз у Опри чотири собаки, і у випадку смерті хазяйки вони розділять між собою близько 30 мільйонів доларів.

Александр Маккуїн і 50 тисяч фунтів стерлінгів для собак

Дизайнер, 1969-2010

 

Основну частину статків, а саме 16 мільйонів фунтів стерлінгів, Маккуїн віддав на благодійність. 250 тисяч отримали три сестри і два брати Маккуїна, по 50 тисяч - хрещеник і племінники. 50 тисяч дісталося також двом помічникам по господарству - Марлен і Сизара Гарсія, які довго працювали на кутюр'є. Але, крім цього, дизайнер також заповідав 50 тисяч фунтів стерлінгів своїм трьом собакам - Мінтеру, Каллуму і Джусу. У заповіті йдеться, що Маккуїн хотів би забезпечити своїх псів всім необхідним до кінця їхнього життя.

Мерилін Монро і все майно в одні руки

Актриса, 1926-1962

 

Монро все своє майно, включаючи навіть нижню білизну, заповіла своєму вчителеві з акторської майстерності Лі Страсбергу. Особисті речі Мерилін зберігалися в гаражі актора до його власної смерті в 1982 році. Коли Лі не стало, його дружина продала спадок Монро на аукціоні, виручивши 20 мільйонів доларів.

Найбезглуздішим заповітом вважається останнє волевиявлення англійця Самуеля Братта, який помер у 1960 році. Пристрасть до паління змусила його помститися своїй дружині. Щоб дружина могла отримати спадок у розмірі 330 тисяч фунтів, вона зобов'язана була викурювати по 5 сигар на день. Таким чином Братт помстився дружині, яка забороняла йому палити улюблені кубинські сигари.

Зараз ви читаєте новину «"Собаку поховайте зі мною" - топ-5 незвичайних заповітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути