четвер, 05 січня 2023 15:39

"Щоб не збожеволіти" – Єфросініна про рішення чоловіка служити в ЗСУ

"Щоб не збожеволіти" – Єфросініна про рішення чоловіка служити в ЗСУ
Маша Єфросініна розповіла про коханого Тимура Хромаєва, який служить у ЗСУ. Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Чоловік української телеведучої Марії Єфросиніної Тимур Хромаєв майже повністю втратив свій бізнес в Україні, який будував роками.

Причиною став повномасштабний напад Росії. Бізнес Хромаєва був розташований у тих містах, які окупанти зруйнували. Цим його дружина поділилася в інтерв'ю.

"Його бізнес дуже постраждав. Майже все, що він вибудував після того, як пішов з чиновницької діяльності. Воно перебувало в зоні, яка потім була окупована. Ми нічого не знаємо, що з його бізнесом зараз там, тому що це перебуває у вщент зруйнованих містах", – сказала Єфросиніна.

Єдине, що дало Хромаєву сили вижити ментально – це йти захищати Україну, каже зірка.

"Щоб не збожеволіти і якось вміти жити з тим, що втрачено все в його 48 років", – додала вона.

Марія зізналася, що на початку повномасштабної війни чоловік поставив її перед фактом, що пішов до добровольчого батальйону Збройних сил України. Телеведуча стверджує, що коханий був під Херсоном, Кривим Рогом на Дніпропетровщині. І робив "дуже багато речей", які допомагали ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вкрали все" – Машу Єфросініну пограбували в Парижі

Зараз ведуча живе на дві країни – Польщу та Україну. В Польщі перебуває її 8-річний син разом з бабою.

"В Польщі з моєю мамою живе мій Сашко, і мій страх не дає мені сили повертати його в Україну. А моя прив'язаність до чоловіка, не дає мені сили довго без нього бути. Раз на місяць, раз на півтора місяця я їжджу на декілька тижнів в Україну, в Київ. Якщо в ці тижні мій чоловік вільний", – пояснила ведуча.

Єфросиніна зізналася, що в жовтні 2022-го планувала повертатися в Україну, бо дуже сумувала за чоловіком. Але 10 жовтня російські окупанти почали обстрілювати Україну дронами. І Хромаєв переконав дружину залишитися у Польщі.

"Тимур сказав: "Машо, мені буде набагато спокійніше, якщо Сашко з мамою буде там. Не зв'язуй мені знов руки". Коли він на ротації, я приїжджаю до нього", – додала Єфросиніна.

Раніше Маша Єфросініна зізналася, що мала серйозні проблеми з психічним і фізичним станом.

Вона розповіла, що постійний стрес та напруга через війну викликали у неї безліч емоційних станів – від паніки до нового приливу сил. Аби вирішити певні проблеми із самопочуттям, зірка зверталася до лікарів.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб не збожеволіти" – Єфросініна про рішення чоловіка служити в ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути