вівторок, 13 грудня 2022 11:43

Снайперка Емеральд зізналася, чому її мучить совість, і відповіла на звинувачення у піарі
5

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд, яка незабаром стане матір'ю, зізналася, що їй дуже важко перебувати в тилу.

Окрім звинувачень у піарі, снайперка постійно отримує погрози і прокльони. Про це жінка розповіла в Instagram.

"Важко прийняти, що війна для мене закінчилася. Ще не було жодного дня, щоб мене не мучила совість за те, що я в тилу і не можу воювати. Відчуття, що я багато чого не зробила, а могла. Паскудні відчуття… І хлопці, і дівчата там, а я тут…Мій коханий там, а я тут", – пожалілася військова.

Емеральд каже, що в тилу їй важче, ніж на фронті. І, повернувшись з передової, вона "не має спокою".

"Ви думаєте, що інтерв'ю – це легко? Що я піарюся? Я втомлена після фронту фізично і морально, мій організм не був готовий до вагітності, і це зараз подвійне навантаження. Регулярно я отримую погрози, прокльони! А нещодавно від "своїх" я почула, що я ніхто і звати мене ніяк. І ще багато чого приємного, але не буду…, після чого взагалі руки опускаються", – скаржиться Емеральд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я цього завжди боялася" – снайперка Емеральд розповіла про вплив вагітності на службу

Снайперка переконує, що слава їй не потрібна. А піар, у якому її звинувачують, забирає "неймовірну кількість енергії і часу".

"І ось я ставлю собі питання. Нащо я пожертвувала своїм бізнесом, який роками будувала. Нащо ризикувала життям кожен день протягом 6,5 місяця, нащо гробила своє здоров'я, щоб мені тепер було соромно і кожен день нести цей хрест? Ні! Не для цього. Мені вже набридло чути за цей піар. Що я від цього маю? Слава мені не потрібна... гроші мені за це не платять. Моє здоров'я не повернути. Але при цьому я витрачаю неймовірну кількість енергії і часу", – запевнила Емеральд.

Євгенія Емеральд вийшла заміж 14 жовтня цьогоріч – у День захисників і захисниць. Її обранцем став військовий Євген Стипанюк. З коханим Емеральд познайомилася на війні. Урочисту подію провели на передовій у Харківській області. Одружив закоханих генерал Збройних сил України.

Подружжя очікує на первістка. Вагітна Емеральд оголосила стать дитини.

Зараз ви читаєте новину «Снайперка Емеральд зізналася, чому її мучить совість, і відповіла на звинувачення у піарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути