Ексклюзиви
пʼятниця, 22 травня 2020 11:37

Sms для Маска отримує випадкова жінка. Вона розповіла, що пишуть мільярдеру

Sms для Маска отримує випадкова жінка. Вона розповіла, що пишуть мільярдеру
Журналісти з'ясували, що номер Ліндсі Такер раніше дійсно належав Маску. Багато років тому бізнесмен зазначав цей номер у оголошення про продаж квартири Фото: npr.org

Ліндсі Такер з Сан-Хосе, США, кілька років отримує дзвінки та повідомлення, адресовані Ілону Маску. Дівчина отримала, наприклад, повідомлення від колишнього керівника Walt Disney Джона Лассетера. Він захоплювався придбаною Tesla.

Номер придбала кілька років тому. До дівчини постійно зверталися "Ілон". Вона не знала, хто цей хлопець, пише npr.

"Я сказала мамі, що отримую повідомлення, адресовані Маску, але навіть не знаю, хто він. У цей момент у неї відвисла щелепа", – розповіла дівчина.

За кілька років Такер отримала масу дивних повідомлень. Люди розповідали про свою готовність відправитися в космос. Колись навіть отримала проєкт біонічного протеза.

Журналісти з'ясували, що номер Ліндсі Такер раніше дійсно належав Маску. Багато років тому бізнесмен зазначав цей номер у оголошення про продаж квартири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спеціальний сайт дає змогу трохи побути дитиною Ілона Маска

Ліндсі Такер кожен раз дивиться новини про Ілона Маска, щоб знати, про що її спитають під час наступного дзвінка або повідомлення.

Компанія Neuralink розробляє технологію, яка дозволить людям спілкуватися без мовних засобів. Це призведе до зникнення людської мови всього через 5 років. "Вам не доведеться говорити, хоча ми все ще можемо це зробити з сентиментальних причин", - сказав засновник компанії Ілон Маск, повідомляє Independent.

Зараз ви читаєте новину «Sms для Маска отримує випадкова жінка. Вона розповіла, що пишуть мільярдеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути