Ексклюзиви
вівторок, 31 жовтня 2023 11:28

Капелюх, мітла та стрінги: найгарячіша ведуча прогнозу погоди показала образ на Геловін
5

Янет Гарсія виклала сексуальні фото у відвертих образах
Фото: instagram.com/iamyanetgarcia
Янет Гарсія виклала сексуальні фото у відвертих образах
Янет Гарсія виклала сексуальні фото у відвертих образах
Янет Гарсія виклала сексуальні фото у відвертих образах
Янет Гарсія виклала сексуальні фото у відвертих образах

Мексиканська модель і ведуча прогнозу погоди Янет Гарсія, яку називають однією з найкрасивіших жінок світу, показала образ на Геловін.

Зірка продемонструвала ідеальні форми в чорному комплекті. Образ доповнила гольфами в смужку, мітлою і капелюхом відьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден - Фредді Крюгер, Мадонна - відьма, а Маск - опудало: художник показав моторошні образи відомих людей

"Я наклала на тебе чари...", - підписала кадр Гарсія.

У 20 років Янет відкрила власну модельну академію. А в 2014-му дебютувала як ведуча прогнозу погоди. Один із випусків став вірусним в інтернеті, що принесло їй популярність у всьому світі. У 2017 році журнал For Him Magazine назвав Гарсію однією з найкрасивіших жінок світу.

Наймістичніше свято жовтня Геловін будуть святкувати у ніч на 1 листопада. Це популярне найдавніше свято США потрапило до України наприкінці 90-х років. Щороку воно набуває все більшої популярності.

Вперше це слово згадується в XVI столітті як шотландське скорочення від англійської фрази "All Hallows Even", тобто "Вечір Усіх Святих". Геловін сягає своїм корінням дохристиянського періоду, а саме часів, коли на території сучасних Шотландії та Ірландії проживали стародавні кельти. Кельти ділили рік на дві половини: темну (зиму) і світлу (літо). Вважалося, що темна починається наприкінці жовтня, адже саме в цей період закінчували збирати урожай. Святкування проводили сім днів, але головні події припадали на ніч проти 1 листопада.Цей празник називали "Самайн" і був широко поширений у народів Британських островів.

Зараз ви читаєте новину «Капелюх, мітла та стрінги: найгарячіша ведуча прогнозу погоди показала образ на Геловін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути