четвер, 03 грудня 2015 09:47

Слава, "НеАнгели" стала "двічі вагітною на обкладинці"

Автор: Прес служба
 

Група НеАнгели - не великі любителі світських подій. Але вечірку, присвячену 18-річчю журналу "ОТДОХНИ!", Слава Камінська пропустити не змогла - всього кілька тижнів тому відбулася їх сімейна фотосесія з чоловіком і сином на обкладинку цього видання.

Вечірка зібрала під своїм дахом, напевно, весь шоу-бізнес України. Артисти спілкувалися і вітали журнал з повноліттям. Відеокамери буквально вишикувалися в чергу до Слави, артистка поспілкувалася з усіма бажаючими на найрізноманітніші теми. Звичайно ж, найпопулярнішими питаннями були, чи надовго вона залишає сцену і не планують вони з Едом третьої дитини.

Автор: Прес служба
 

"Як людина, яка неодноразово зустрічала Новий Рік на сцені, я вже не зможу без цих прекрасних відчуттів. Тому, так, в цьому році НеАнгели теж заспівають на новорічній вечірці. Третя дитина? Ну, це треба вже запитати дозволу у Юрія Нікітіна", - у властивій їй манері віджартувалася Слава.

Редакція "Отдохни!" також приготувала для гостей сюрприз - герої найяскравіших обкладинок отримали жартівливі номінації. У число трьох кращих увійшла і обкладинка номера 48, героями якої стала сім'я Камінських. Славі і Едгару вручили їх велику обкладинку в рамці і привітали Славу з титулом "Двічі вагітна на обкладинці".

"Звичайно, зараз мені не особливо до вечірок - на дев'ятому місяці, - коментує Слава. - Але журнал" Отдохни! "Я люблю - завжди добре виходжу у них на фотографіях. Так що вирішила прийти".

Подарунок артистка пообіцяла повісити у себе над ліжком.

"Нехай Леон зростає і милується своєю першою в житті обкладинкою", - прокоментувала вона.

Зараз ви читаєте новину «Слава, "НеАнгели" стала "двічі вагітною на обкладинці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути