пʼятниця, 26 вересня 2014 13:51

Шкільне кохання Бреда Пітта розповіла про їхні стосунки
8

Перша дівчина Бреда Пітта розповіла про свої стосунки з зіркою, на той момент Пітт був невідомим хлопцем зі Спрінгфілду штату Місурі.

Кім Бел зустрічалась з актором у старших класах і характеризує його як "мрію кожної жінки".

Пара почала зустрічатися у 13 років і розсталася у 15, тепер Кім ділиться зі світом невідомими шкільними фото секс-символа.

"Він був першим гарним хлопцем, з яким я зустрічалась, але тепер у нього шість дітей, а у мене двоє", - розповідає Кім, - я думаю всі, хто був знайомим з ним знали, що він досягне багато у всьому, щоб не почав. Я просто знала, що він подобався людям, у нього були таланти лідера, він був добрим та милим".

"Коли ти настільки юний, що в тебе ще не має автомобілю, ти ходиш на вечірки та спортивні заходи. Він гарно грав у теніс, це було частиною життя", - говорить Кім.

Декілька тижнів тому Кім кинула Пітту виклик в рамках флешмобу ALS ice bucket challenge, після того як її чоловік помер в 48 років від захворювання, на підтримку якого проводиться акція.

До речі, Пітт товаришував у школі з її чоловіком.

"Я кидаю виклик нашому однокласнику Бреду Пітту, сподіваюсь що родина передасть йому це відео", - говорить Кім.

Коли жінку запитали, чи думала вона про те, як би склалася її стосунки з Піттом, якщо вони залишились разом, жінка відповіла, що ні.

"Я ніколи про це не думала. Моє життя склалося інакше. Мій чоловік був професійним баскетболістом, але після автокатастрофи був змушений працювати у школі тренером 30 років", - говорить жінка.

У пари народилось дві доньки. Жінка ходить на всі фільми Бреда, але рада що вийшла заміж саме за свого чоловіка.

"Він сміявся над цим. Він знав його з дитинства тому що у нашому місті всі знайомі. Він жартував про нас з Бредом, але не ревнував. Ми дивились його фільми і сміялись", - говорить Кім.

Кім підтримує вибір Бреда і вважає, що вони з Анджеліною підходять один одному.

"Він виглядає гарним батьком", - сказала Кім Бел.

Жінка продовжує бачити батьків Пітта у місті.

"Його батьки чудові люди його сестра, брат: це надзвичайна родина. Я не бачила його з тих під як він поїхав до Голлівуду, він не повертався і не намагався вийти на контакт. Ми більше не спілкуємося, нам вже 50", - говорить жінка.

Нагадаємо, зараз Бред Піт одружений з акторкою Анджеліною Джолі, пара наразі знімає свій другий спільний фільм, в якому вони грають подружжя.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Шкільне кохання Бреда Пітта розповіла про їхні стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути