вівторок, 28 травня 2019 09:22

Скільки Потап і Настя заплатили за весілля

Скільки Потап і Настя заплатили за весілля
Можна припустити, що Настя Каменських і Потап не витратилися на концерт. Фото:ukr.media

23 травня Потап і Настя Каменських відсвяткували помпезне і веселе весілля.

Свято відбулось в елітному італійському ресторані Fabius під Києвом. На ньому погуляв майже весь український шоу-біз, пише "РБК-Україна".

Гостей пригощали салатом "Капрезе", хрусткими восьминогами, камчатськими крабами і фуа-грою. За банкет, без декору та концертної програми, пара заплатила майже 3 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весілля Насті Каменських і Потапа: з'явилися перші фото та відео

Одне місце в ресторані коштує 1500 грн, а Потап і Настя орендували всю територію.

Можна припустити, що Настя Каменських і Потап не витратилися на концерт. Адже більшість тих, хто виступав, – це колеги і друзі зіркової пари.

Андрій Данилко, який прибув на весілля в образі Вєрки Сердючки, зізнався, що за свій виступ на заході грошей із молодят не взяв.

"Весілля вийшло таке... платоспроможне. Поява Вєрки було бажанням Насті. Та й це вже, швидше, традиція: на нормальній тусовці повинна співати Сердючка — не двійник якийсь. Звичайно, ніколи б не взяв ыз них гроші. Тут справа навіть не у подарунку, а в тому, що люди шукають емоції, гарний настрій", - розповів Данилко.

Крім того, Настя Каменських витратилася і на свій весільний наряд. Уважні фанати помітили, що наречена двічі за вечір змінила сукню.

Настя Каменських і Потап одразу після одруження відправилися у весільну подорож. Каменських опублікувала знімок, на якому обіймається із коханим. Вони тримають у руках келихи із шампанським.

Зараз ви читаєте новину «Скільки Потап і Настя заплатили за весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути