середа, 11 березня 2020 22:45

Скільки на місяць витрачають українські селебріті

Скільки на місяць витрачають українські селебріті
Статус Маші Єфросініної дозволяє економити на вечірніх сукнях, бо їх часто просто дарують Фото: KP.UA

Зірки в ефірі програми "Зірковий шлях" розповіли про свої місячні бюджети.

Найбільша стаття витрат в родині Alyosh'і і Тараса Тополі пов'язана із 2-ма дітьми, пише РБК-Україна.

"У суботу ідемо в шопінг-мол. Дістаєш карточку і пікаєш, пікаєш. Потім тобі приходить мінус N десятки тисяч гривень", - говорить Тарас Тополя.

Одним із найбільших останніх капіталовкладень родини стала домашня бібліотека, для якої частину дитячих книг придбали, а частину перевезли з бібліотеки матері співака. Загалом, на місяць родина Тополі витрачає десь $2 тис.

Родині Джамали на місяць потрібно у средньому $3 тис. Витрати подружжя ділить пополам. На себе співачка витрачає небагато. У одних босоніжках може проходити 5 років.

"Я не купую дуже часто взуття. Бо якщо маю достатньо, то не буду купувати такі ж самі. Чоловік відповідає за повний холодильник. Якісь дитячі речі купую я, але не дуже часто", - розповідає співачка.

Статус Маші Єфросініної дозволяє економити на вечірніх сукнях, бо їх часто просто дарують. З бюджету оплачує рахунки та навчання дітей. Єфросініна не озвучує, скільки витрачає на місяць. З декларацій, які заповнює чоловік телеведучої Тимур Хромаєв видно, що у подружжя є квартири, земельні ділянки, картини, автомобілі та ювелірні вироби.

Витрати на їжу та одяг – основні в бюджеті дизайнера Жана Гріцфельдта. Витрачає близько $3 тис.

"Взимку ти більше купуєш собі морозива, заїдаєш цей ретроградний Меркурій. Коли трошки депресія, коли треба себе побалувати якоюсь новою одежинкою від Жан Гріцфельдт. Це трошки більші розходи. Але, якщо сісти на дієту, то можна і за тисячу вкластися", – каже дизайнер.

Співачка Гайтана витрачає гроші на їжу та товари для дому.

"Я така транжира, завжди тринькаю гроші. Щось купую в інтернеті, завжди щось мені потрібно. Я не можу сказати, що купую собі діаманти чи хутро якесь. Ні, це звичайні речі. Чоловік постійно запитує, куди поділися гроші, тож аби не бути голослівною, завела спеціальний список, куди записую усі витрати. Мені здається, усі жінки повинні вести такий детальний список, щоб показати чоловіку, куди йдуть гроші. Бо вони навіть не розуміють, куди гроші можуть йти, але вони мають їжу, туалетний папір, ці всі речі, які дуже важливі", - каже жінка.

У тандемі Катерини Кухар та Олександра Стоянова чоловік відповідає за сімейний бюджет. Витрати тримає в голові.

"Якщо чесно, я навіть на деякі проєкти не роблю бізнес-плани, просто в мозку прораховую і розумію, що він збитковий, нульовий або прибутковий. І так я працюю, ніяких чітких прорахунків. Та я до цього вже йду", – каже Олександр Стоянов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не жити від зарплати до зарплати - ефективні поради

Кожен день Сніжана Єгорова записує у "амбарну книгу". Вкладає гроші в подорожі. Згадує мандрівку до Америки, коли відвідувала доньку.

"Скільки я заробляю, скільки витрачаю, куди саме. Я кожного місяця підводжу баланс. Якщо б такого не було, то, напевно, я б уже давно збанкрутіла", – розповідає Сніжана.

Якщо мати сімейний бюджет, можна краще аналізувати витрати, економити та правильно розподіляти кошти. Варто щодня записувати всі витрати. Є безліч програм, які допомагають у цьому. Складіть список найважливіших витрат. В кінці місяця проаналізуйте бюджет, після чого плануйте на наступний місяць.

Зараз ви читаєте новину «Скільки на місяць витрачають українські селебріті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути