Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2018 17:51

"Скажене весілля" не обійшлось без справжнього спецназу
4

"Скажене весілля" стартує 4 жовтня у кінотеатрах
Фото: Прес-служба
"Скажене весілля" стартує 4 жовтня у кінотеатрах
"Скажене весілля" стартує 4 жовтня у кінотеатрах
"Скажене весілля" стартує 4 жовтня у кінотеатрах

Скоро на екрани вийде українська комедія "Скажене весілля".

Зйомки проходили у веселій атмосфері, а на майданчику навіть з'явився спецназ.

Французький актор Джиммі Воха-Воха живе і працює в Парижі. А в Україну він приїхав заради зйомок у комедії "Скажене Весілля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійний удар - Потап і Олег Винник заспівали дуетом

Два бійця спецназу навіть після команди "Знято!" так і залишилися в балаклавах. Вони справжні бійці спецназу і світити свої обличчя їм вкрай протипоказано. В руках у групи захоплення теж виявилися не муляжі. Автомати Калашникова, з метою безпеки вони не тільки не заряджені, але і виведені з ладу.

"Мій автомат, вже ніколи не буде стріляти, - охоче розповідає один з бійців. - Це колишня бойова зброя, але зараз вона зіпсована. Вага і зовнішній вигляд повністю відповідає бойовій. У автомата мого колеги знятий ударний механізм, так що вистрілити він не може ні за яких обставин".

"Дочка Василя Середюка повертається з Франції, вона вчилася в Сорбонні, - розповідає режисер картини Влад Дикий, - повертається з нареченим, про що батько проінформований і страшно цьому радий. Але, наш герой, чекає блакитноокого блондина, фото якого йому показала дружина, а приїжджає ... афрофранцуз. І далі все будується на тому, як він приймає майбутнього зятя, і як через Франсуа приймає себе ".

Середюка старшого грає Назар Задніпровський.

"Мій герой, по суті, добряк, - розповідає Назар. - Але те, що відбувається стало для нього шоком. Він хоче увійти в історію, запам'ятається своїм односельцям, як діяч культури, людина високоосвічена з європейськими цінностями. А не як Васька Середюк, який віддав дочку не зрозумій за кого. Ось він і психує ... Більш того, він беззастережно любить свою дочку і впевнений, що цей шлюб для неї буде нещасним. Він бореться за щастя своєї дочки і йде заради нього на відчайдушні заходи ".

4 жовтня комедія "Скажене Весілля" вийде в широкий прокат. Саундтрек для проекту записали Потап і Олег Винник.

Зараз ви читаєте новину «"Скажене весілля" не обійшлось без справжнього спецназу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути