четвер, 18 червня 2020 17:16

Сказати "стоп" великим діркам: модні обломи цього літа за версією Андре Тана
6

Андре Тан зробив підбірку неактуальних уже трендів. До кожного підібрав наочну ілюстрацію
Фото: instagram.com/andre_tan_official/
Андре Тан зробив підбірку неактуальних уже трендів. До кожного підібрав наочну ілюстрацію
Андре Тан зробив підбірку неактуальних уже трендів. До кожного підібрав наочну ілюстрацію
Андре Тан зробив підбірку неактуальних уже трендів. До кожного підібрав наочну ілюстрацію
Андре Тан зробив підбірку неактуальних уже трендів. До кожного підібрав наочну ілюстрацію

Модельєр і дизайнер одягу 37-річний Андре Тан (Андрій Тищенко) склав топ-6 фейлів цього літа в образах, які обирають українські модниці.

Рейтинг відомий дизайнер опублікував у власному Іnstagram-блозі.⠀

Андре Тан зробив підбірку неактуальних уже трендів. До кожного підібрав наочну ілюстрацію.

1. Рвані джинси. Сучасні джинси допускають невеликі потертості й акуратні прорізи. Давайте скажемо вже стоп великим діркам.

2. Одягати "відразу все найкраще" на кожен день вже давно стало немодним. Тому прибери подалі сукні в стилі baby-doll і туфлі на шпильці! Волю комфорту, елегантності і стилю.

3. Шорти на низькій посадці. Вільний крій і середня/висока посадка - твоє все.

4. Убивці талії. Саме так я називаю сукні на резинці, верх буквально нависає над нею. Я за варіанти, які підкреслюють талію.

5. Лакшері. Усе багатство у вигляді каменів, стразиків, бісеру та іншого краще зберігати у скриньці, а не на сандалях.

6. Тандем "босоніжки і панчохи". Більше я цього не побачу. Давайте, нарешті, розлучимо цю парочку раз і назавжди.

У коментарях під постом розгорілася справжня етико-екологічна дискусія. Одна з підписниць поцікавилася, як дизайнер співставляє постійну зміну модних тенденцій із потребою людства зменшувати споживання.

"А що ви як дизайнер пропонуєте для зменшення марнотратності ресурсів як людських, так і природних? Усі ті речі, які рік тому були модні, куди ви пропонуєте їх дівати? Викидати? Дерти на ганчірки? Ми опинилися в ситуації, де марнотратство сягнуло свого апогею, і ми не можемо більше собі дозволити так тупо і бездумно використовувати ресурси землі. Щоб виготовити будь-яку з тих речей, витрачаються колосальні ресурси. Дизайнери тільки накручують те колесо, говорячи щороку: "Фу, те, що було торік, то вже не треба носити". От що для мене справді не модно і не смачно, так це закривати очі на реальність, в якій ми живемо, і гратись у "великих модніків". Суспільство має вийти з тих дурних кліше і цінувати речі не за їх кількість, а за якість", - написала відвідувачка блогу.

Інші коментатори схвально відгукнулися щодо таких думок і поділилися власним досвідом, як мати стильний вигляд і не піддаватися модним маніпуляціям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли одяг шиють люди, які вчора робили ковбасу, — це не індустрія — Андре Тан

"Носіть класику. Шорти з нормальною/середньою посадкою без рваних (я свої ношу вже років 10, періодично за модою то закочую, то чіпляю брошки, то відпускаю довжину), сукні натуральних тканин і спокійних кольорів можна розбавляти аксесуарами (брошки, ремені, багатошаровість), стразики на класичні дорогі босоноги теж прикріплювала сама і кожен раз інші або зовсім без нічого. Перетворити старе на нове просто", "Використовують ресурси, старий чи просто немодний одяг перетворюють на сміття, Можна хіба що здавати на високотемпературне спалювання, чим займається дуже мало людей, а так ці гори колись модного одягу просто забруднюють середовище", "Дуже шкода, что я колись також цього не усвідомлювала і йшла на повідку в так званої моди", "Покупці повинні буті свідомішимі і не йти на повідку. І не сприймати одяг як мірку до оцінювання людей", "Купуйте базові або класичні речі, а старі, якщо в поганому стані, віддайте на переробку, якщо річ хороша, але просто не ваша або набридла, подаруйте подружці чи родичу", "Дизайнерські речі якраз і купуються на роки, а от масмаркет випускає по 12 колекцій на рік, чим і підштовхує до необдуманих покупок. Кожна жінка має право мати в гардеробі дизайнерські речі в кількості прямо пропорційній її віку, оскільки носяться речі довго і покупки як правило обмірковані і зважені. Молоді дівчата хочуть більше різноманітності і нескінченних трендів, тому і купують безліч речей, які пропонує цей самий массмаркет, ось туди потрібно і писати, або ігнор покупки в цих магазинах", "Погоджуюсь 1000%. Зараз стільки шиють непотребу! Іноді коли дивишся на якість, то розумієш що людина пару разів вдягне і викине, бо це все штучні матеріали, які довго не носять", - висловили свої думки фоловери.

13 лютого в кінотеатрі "Оскар", що у столичному торговельному центрі "Гулівер", відбулася презентація документального фільму АNDRE TAN. У ньому дизайнер 37-річний Андре Тан зіграв себе.

Зараз ви читаєте новину «Сказати "стоп" великим діркам: модні обломи цього літа за версією Андре Тана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути