пʼятниця, 07 квітня 2017 14:04

Скарлетт Йоганссон розкритикувала Іванку Трамп
6

Скарлетт Йоганссон
Фото: Reuters
Скарлетт Йоганссон
Скарлетт Йоганссон
Скарлетт Йоганссон
Скарлетт Йоганссон

Актриса Скарлетт Йоганссон, яка ніколи не приховувала своєї неприязні до 45-го президента США Дональда Трампа виступила проти спадкоємиці мільярдера, Іванки Трамп.

Кілька днів тому Іванка Трамп зайняла пост радника президента в Білому домі. Як зізналася бізнесвумен, вона не збирається отримувати гроші за свою роботу, а просто планує допомагати батькові в досягненні поставлених цілей.

Скарлетт зізналася, що їй не зрозуміла позиція Іванки. Вона розкритикувала Трамп після інтерв'ю, яке та дала ведучою ранкового шоу на CBS Гайлі Кінг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скарлетт Йоггансон після новини про розлучення сяяла на червоній доріжці

"Я довго думала про Іванку та про те, що вона розповіла. Це інтерв'ю збило мене з пантелику. Вона заявила, що про більшу частину її роботи ніхто не дізнається. Але раз ти займаєш громадську позицію, то, значить, повинна заявляти про неї привселюдно , правильно? Це з серії "за кожним великим чоловіком завжди стоїть велика жінка". Але чому не попереду нього або хоча б поруч? ", - обурилася актриса.

При цьому Йоганссон стверджує, що у Іванки є реальний шанс впливати на батька. За її словами, вона навіть була знайома з Трамп. Виявляється, ще в дитинстві вони росли в одному районі в Нью-Йорку і у них було багато спільних друзів.
"Вона добре вихована, начитанна і розумна. У неї прекрасно поставлена ​​мова, тому я не розумію, чому вона вибрала позицію залишатися в тіні батька", - додала знаменитість.

Після вступу на посаду радника в Білому домі Іванка Трамп дала перше офіційне інтерв'ю, в якому зізналася, що знає, як вплинути на думку батька. Але вона не хоче робити це публічно.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоганссон розкритикувала Іванку Трамп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути