Ексклюзиви
середа, 11 березня 2020 18:49

Скандального кінопродюсера засудили до 23 років за зґвалтування

Скандального кінопродюсера засудили до 23 років за зґвалтування
Суд присяжних визнав колишнього голлівудського кінопродюсера винним у 2 із 5 пунктів обвинувачення Фото: ТАСС

Кінопродюсера Гарві Вайнштейна суд Нью-Йорка США визнав винним у зґвалтуваннях.

Гарві засудили до 23 років ув'язнення за сексуальне насильство, пише Associated Press.

Вайнштейн більше 20 років запрошував акторок в номери готелів, щоб обговорити участь у кінопроєктах, а потім схиляв до сексу. Якщо жінки відмовляли, то шантажував перешкодами у кар'єрі. Серед жертв продюсера: Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Роуз Макгавен, Сальма Гайєк таінші. Більше 80 жінок звинуватили Вайнштейна в домаганнях.

У травні 2018 року Вайнштейн добровільно здався поліції Нью-Йорка у зв'язку з обвинуваченням у зґвалтуваннях 2 жінок. Гарві у суді вислухав звинувачення, сплатив заставу в розмірі $1 млн. Із 30-ма жертвами домагань Гарві зміг згодом домовитися про врегулювання конфлікту, заплативши по $25 млн за зняття звинувачень.

Попри численні звинувачення, що звучали на адресу Вайнштейна від жінок, офіційно звинувачення йому пред'явили по 2 випадках: згвалтування, вчиненого ним в 2013 році в готельному номері на Мангеттені та в примусі до статевого акту власної асистентки. Помічниця Мімі Галеї та модель Терел Вульф у деталях розповіли, як Гарві їх ґвалтував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер фільму про Гарві Вайнштейна

Суд присяжних визнав колишнього голлівудського кінопродюсера винним у 2 із 5 пунктів обвинувачення.

Прокуратура Лос-Анджелесу додала до розслідування проти голлівудського режисера Гарві Вайнштейна вісім нових звинувачень у сексуальних домаганнях. За словами речника окружної прокуратури Лос-Анджелесу Рікардо Сантьяго, ці звинувачення розслідують поліцейські управління Лос-Анджелесу та Беверлі-Хіллз. Після завершення розслідування офіс прокурора вирішить, чи передаватимуть ці звинувачення до суду.

Зараз ви читаєте новину «Скандального кінопродюсера засудили до 23 років за зґвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути