Ексклюзиви
вівторок, 16 січня 2018 14:37

Скандальна модель відмовилась від купальника у басейні
40

Маріса Папен
Маріса Папен
Маріса Папен
Маріса Папен
Маріса Папен

Модель Маріса Папен знялася для фотографа Пауля Ріпка. Зірка позувала оголеною в басейні і величезному особняку.

В цьому році Папен вже встигла засвітитися у німецькому Playboy в компанії інших моделей.

Бельгійська модель Маріса Папен отримала широку популярність, коли вона і австралійський фотограф Джессі Вокер потрапили в єгипетську в'язницю за зйомку оголених фото в Карнакському храмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналістка оголилася для обкладинки Playboy

Зйомка на тлі єгипетських пірамід пройшла без проблем. Фотограф і модель дали охоронцеві хабар і відкупилися від місцевих жителів. Карнакський храм охоронявся набагато краще, тому вони дочекалися його закриття. Коли Папен і Вокер почали зйомку, з'явилися чотири охоронці. Вони схопили туристів і повели в поліцію. По дорозі фотограф встиг видалити знімки.

Папен і Вокер намагалися переконати поліцейських, що лише перевіряли освітлення і не робили фотографії, але їм не повірили. Фотографа обшукали, а потім обох відвели до в'язниці. "В першу камеру набили не менше 20 людей, - розповіла модель. - Хтось відключився на підлозі, хтось висовував руки через решітку, у людей текла кров, вони кричали. Ніколи в житті такого не бачила".

Через кілька годин Папен і Вокера доставили в суд. Вони прикинулися дурними туристами і запевняли, що не знали про заборони. "Суддя своїми великими пальцями гортав книги, які виглядали старими, як самі піраміди, - говорить Папен. - Врешті-решт він зробив нам попередження і сказав ніколи більше не займатися такими дурними і ганебними речами. Ми одночасно кивнули".

Зараз ви читаєте новину «Скандальна модель відмовилась від купальника у басейні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути