понеділок, 09 липня 2012 17:07

Сієнна Міллер народила первістка

Сієнна Міллер народила первістка
Таблоїдам досі не вдалося з'ясувати ані ім'я, ані стать, ані вагу новонародженого Фото: good.rixbi.com

Британську актрису Сієнну Міллер можна привітати. Збулася її заповітна мрія. На вихідних зірка стала мамою. Сієнна та її бойфренд Том Старрідж шалено раді.

Сієнна народила первістка в одній з лондонських клінік. На жаль, на відміну від своїх колег, актриса не поспішає ділитися своєю радістю з пресою і шанувальниками. Таблоїдам досі не вдалося з'ясувати ані стать, ані вагу новонародженого, не кажучи вже про ім'я.

Представник знаменитості поки зберігає мовчання. Як уточнює Daily Mail, в останній раз на публіці актрису бачили на позаминулому тижні - вона зустрічалася із зірковою парою Кріс Хемсворт - Ельза Патакі і помилувалася на їхню маленьку дочку Індію.

Треба сказати, що в останній рік Міллер намагалася триматися трохи в тіні. Вона не поширюється про свої стосунки з Томом. Хоча пара зустрічається вже більше року. З чуток, заручини акторів відбулася незадовго до Різдва в Парижі. Принаймні на пальчику красуні вже давно блищить симпатична обручка з великим каменем.

Зірка також не поспішала говорити про свій цікавий стан. Хоча в інтерв'ю Vogue в березні вона зауважила: "Я намагалася прийти до цього останні вісім років. І нарешті сталося ... Відчуваю я себе чудово. Все йде своєю чергою, і це чудово".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Сієна Міллер роздяглася для російського ELLE

Ближче до пологів актриса стала більш відвертою. Вона розповідала, що, будучи в цікавому стані, стала помічати, що змінюється на краще. Сієнна відмовилася від сигарет і алкоголю, її шкіра стала виглядати значно свіжішою. Вона зайнялася йогою, переконавши себе, що різні асани і правильне дихання допоможуть їй благополучно народити. "Я спробувала займатися йогою для вагітних, хоча я зовсім не з тих людей, які люблять ходити в спортзал", - розповідала Міллер.

Зараз ви читаєте новину «Сієнна Міллер народила первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути