середа, 27 листопада 2019 12:53

Сімейство Кардаш'ян запідозрили у показовій благодійності

Сімейство Кардаш'ян запідозрили у показовій благодійності
Сімейство Кардаш'ян підозрюють у показовій благодійності. Фото: instagram.com/krisjenner/

Американська світська левиця Кріс Дженнер разом з бойфрендом Корі Гемблом та доньками Кім і Кортні Кардаш'ян роздали продукти на заході від банку їжі в Лос-Анджелесі.

Таку публічну благодійність вони приурочили до Дня подяки у США. Про подію у своєму Instagram розповіла мати зіркового сімейства Кріс Дженнер.

"У суботу ми завітали на захід до Los Angeles Regional Food Bank, щоб поділитися продуктами для святкових страв до Дня подяки. Це допомогло нам висловити свою вдячність за все благословення, яке отримала наша сім'я. Кожен також може звернутися в найближчий банк їжі та проявити свою допомогу", – написада телеведуча.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kris Jenner (@krisjenner)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян назвала причину, чому її засмучує Instagram

День подяки в Америці відзначають 28 листопада на державному рівні. Та шанувальники знайшли у такій благодійності інший підтекст.

Нещодавно у новому випускові серіалу "Keeping Up with the Kardashians" під час родинної сварки жінки влаштували бійку їжею за ланчем.

Прихильники розцінили це, як зневагу до всього, що вдалося отримати родині завдяки простим американцям. Вони висловили думку, що вся благодійна діяльність Кардашян – лицемірство і показовість, а не внутрішні співпереживання до суспільних проблем.

Американська теледіва та бізнесвумен Кім Кардаш'ян нещодавно відсвяткувала своє 39-річчя.

Зірка має 149 млн підписників в Instagram, власне реаліті-шоу тривалістю більше 10 років, лінію косметики, одягу та емодзі для соцмереж.

Зараз ви читаєте новину «Сімейство Кардаш'ян запідозрили у показовій благодійності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути