пʼятниця, 24 грудня 2021 19:37

"Сидів сам під землею"- Дантес пригадав найгірший Новий рік

"Сидів сам під землею"- Дантес пригадав найгірший Новий рік
Виконавець Володимир Дантес поділився, який Новий рік для нього був найгіршим. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Виконавець Володимир Дантес поділився, який Новий рік для нього був найгіршим. Він пригадав, як у новорічну ніч був обслуговуючим персоналом.

Це трапилося в Харкові 2006 року. Співак розповів під час зйомок Improv Live Show, який покаже "Новий канал", що тоді працював з друзями у заміському комплексі.

"Товариші були аніматорами, а я співав кавери. Мій виступ закінчувався о 23:50. Оскільки вважався обслуговуючим персоналом, то не міг бути разом із гостями", - сказав Дантес.

Зі сцени він пішов у кухню в підвалі. Там і сидів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Wellboy перевтілився у крадія із "Сам удома", а Христина Соловій - у чаклунку з "Гаррі Поттера": яскраві фото

"Друзі в цей час розважали народ, а я чекав на свій наступний вихід о 00:10. Протягом 20 хвилин чув, як люди веселяться, кричать, сміються, запускають феєрверки. А я сидів сам під землею з газованою водою в руці. Тоді пообіцяв собі, що ніколи в житті більше не буду так зустрічати Новий рік", - додав артист.

Співака 33-річного Володимира Дантеса сплутали із солістом гурту Måneskin 22-річним Давідом Даміано. Епатажний італієць став секс-символом після перемоги колективу на Євробаченні-2021.

Дантес показав фото, на якому позував з оголеним торсом і в спортивних штанях. Образ доповнив хвилястою укладкою і темними тінями на очах. Через це його сплутали з Даміано.

Зараз ви читаєте новину «"Сидів сам під землею"- Дантес пригадав найгірший Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути