понеділок, 30 січня 2012 09:34

Шлюб Гвен Стефані опинився на межі розлучення - ЗМІ

Шлюб Гвен Стефані опинився на межі розлучення - ЗМІ

Шлюб Гвен Стефані і фронтмена рок-групи Bush Гевіна Россдейла опинився на межі розпаду. Про це пише журнал Star. Видання рапортує, що останнім часом подружжя "безупинно свариться" і велика ймовірність того, що 10-річний шлюб пари підійшов до кінця.

Гвен і Гевін одружилися в 2002 році. Зараз пара виховує двох синів, і на публіці виглядає цілком задоволеною і щасливою. Але злостивці стверджують, що це всього лише маска.

Насправді музикант нібито страшно заздрить кар'єрним успіхам дружини, яка крім музики активно зайнята модним дизайном. Плюс до цього у Гевіна, як відомо, не саме бездоганне минуле.

Так, у 2009 році трансвестит Пітер Робінсон (більш відомий як Мерилін) розповів ЗМІ про "ночі любові" з містером Росдейлом. Хоча рік тому сам Гевін зізнався журналу Details, що історія з Мерилін була поодиноким випадком, експериментом за часів його бурхливої юності.

Проте бурхлива юність давала знати про себе неодноразово. У жовтні 2004 року Гвен жахливо розлютилася, коли з'ясувалося, що модель Дейзі Лоу є біологічною дочкою Гевіна від екс-моделі Перл Лоу. Але тоді подружжю все ж вдалося відновити гармонію.

Але в 2010 році парі піднесла "сюрприз" Кортні Лав. Скандальна рок-діва відверто заявила на одній з радіопередач і повідомила, що у неї був бурхливий роман з Россдейлом в той час, як він був уже одружений зі Стефані.

Зараз таблоїди повідомляють, що пара почала відвідувати сімейного психолога, але це навряд чи врятує шлюб.

З посиланням на брата Гвен Еріка повідомляється, що розлучення вокалістки No Doubt цілком імовірне. "Він (Гевін) просто не був чесний з нею з приводу свого минулого", - заявив чоловік.

Хоча знайомі пари стверджують, що все це лише дурні чутки і у зірок все нормально. Представники зірок, як зазвичай і буває в таких випадках, жодних коментарів не дають.

Зараз ви читаєте новину «Шлюб Гвен Стефані опинився на межі розлучення - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути